torek, 31. maj 2016

Tlakovci in plošče le del bogate ponudbe betonskih izdelkov

Tlakovci in plošče ter drugi betonski izdelki za urejanje okolice

Tlakovci grande combo
Tlakovci in plošče, pa tudi drugi betonski izdelki, ki jih za vas izdelujemo v podjetju Cementni izdelki Jarc so visoko kakovostni, trpežni in dobavljivi po ugodnih cenah. Najrazličnejši tlakovci in plošče, med katerim so mali tlakovci, veliki tlakovci, pravokotni, šestkotni ali posebnih oblik, so le del pestre ponudbe. Izdelujemo tudi cevi, vogalnike, škarpnike, kanalete, korita, vodnjake in podobno.


Najkakovostnejši tlakovci – veliki, mali in različnih oblik – primerni za javne in zasebne zunanje površine

Proizvajamo in prodajamo tlakovce in plošče najrazličnejših dimenzij, barv in oblik, poskrbimo pa tudi za polaganje in fugiranje. Vse naše izdelke odlikuje visoka kakovost, obstojnost in dolga življenjska doba. Betonski tlakovci in plošče so primerni za vse zunanje pohodne in vozne površine, tako za domačo uporabo kot tudi javne površine, parke, pločnike, parkirišča ali mestna središča in trge ... Lahko se odločite tudi za polaganje vzorcev, takrat je najbolje da izberite tlakovce različnih velikosti. Nekateri tlakovci naj bodo veliki, drugi manjši ali pa izberite druge možnosti, ki jih ponujajo recimo šestkotni tlakovci. Veliki obrabi na pohodnih in povoznih površinah z velikim pretokom ljudi, naši tlakovci in plošče odlično kljubujejo, saj so izdelane iz najkakovostnejših materialov.


Popularno iz našega kataloga

Posebno priljubljeni so tlakovci Jarc Grande Combo – ostrorobi tlakovci so precej veliki, sestavljeni pa so iz treh kock različnih velikosti. Zaradi njihove atraktivne barve bo vaše dvorišče izgledalo kot da je kamnito, seveda pa bo cena precej ugodnejša. Natančne podatke o dimenzijah in ceni tlakovcev Jarc Grande Combo ali drugih modelov si oglejte na naši spletni strani, kjer so podrobno opisani vsi tlakovci in plošče ter tudi navodila za polaganje in vzdrževanje. Med ploščami lahko najdete prane plošče, ki so zmrzlinsko obstojne, najdete pa jih v številnih barvnih kombinacijah. Če jih montiramo na beton so povozne in tako primerne za urejanje parkirišč. Možno je kupiti tudi travne plošče. Te so prav tako pohodne, povozne ter zmrzlinsko obstojne, a v okolici ohranjajo vedno dobrodošlo ozelenitev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar