ponedeljek, 30. maj 2016

Tiskarna digitalni tisk plakatov in nalepk


Tiskarna digitalni tisk Camera za čudovite nalepke in tisk kakovostnih plakatov

Vsako podjetje za čim boljše poslovanje potrebuje ponudnika, ki mu omogoča kvaliteten digitalni tisk za nalepke, plakate, brošure, kuverte in drugo grafično opremo podjetja. Predstavljamo vam digitalni tisk Ljubljana, podjetje Camera, ki vam nudi tiskanje v najsodobnejši tiskalni tehniki. Gre za digitalni tisk, ki je mnogo cenejši od klasičnega, po kvaliteti pa z njim popolnoma primerljiv. Njegova prednost je v tem, da omogoča manjše popravke nalepke ali plakata v zadnjem trenutku pred tiskanjem, naš cenik digitalnega tiska pa vam pokaže, za kako ugodno storitev gre.

Kakovosten digitalni tisk plakatov in brošur

Za podjetja je pomembno, da se v javnosti predstavijo čim bolj opazno in izstopajoče, saj jih bodo le tako ljudje opazili. Plakati so odličen način pridobivanja pozornosti, morajo pa biti zato tehnično in oblikovno odlično dovršeni. V našem studiu digitalni tisk Ljubljana vam naša tiskarna omogoča digitalni tisk plakatov in čudovite nalepke, pa tudi izdelavo celotne grafične podobe podjetja ali produktov. Oblikujemo vam logo podjetja, vabila in druge tiskovine po vaših željah, kar sčasoma lahko odločilno prispeva k boljši prepoznavnosti vaše znamke. Za oblikovanje skrbi naša ekipa oblikovalcev, ki sodeluje tako z vami kot z ekipo iz studia za tisk. Na vašo željo izvedemo celoten postopek od oblikovanja do izbire pravega formata, ostalo pa naredi naša tiskarna. Digitalni tisk za nalepke in drugo grafično opremo vašega podjetja je sicer lahko izveden tudi tako, da vanj lahko sproti posegate. Personalizacija tiskovin vam omogoča tisk brošur ali drugih tiskovin, ki so v glavnini enake, imajo pa spreminjajoči se del. Vstopnice za predstavo denimo imajo tako lahko prilagojeno številko sedežnega reda za vsakega obiskovalca.

Tiskarna in digitalni tisk plakatov in nalepk

Personalizacija vstopnic pa ni edina dodatna vrednost naše ponudbe. Omogočamo vam namreč tiskanje na sijaj ali mat papirju, plastificiranje, vezavo in zgibanje tiskovin. Po vašem naročilu izvedemo tudi tisk na posebnih papirjih, ki jih morate v ta namen predhodno naročiti. Tiskamo s profesionalnimi ploterji v CMYK ali Pantone izvedbi na različne medije in art papirje. Tiskamo tako velike kot male naklade. Vaša odlična naložba bo naša tiskarna, saj digitalni tisk prinaša številne prednosti, od kakovosti vaših nalepk do odlične celostne podobe vašega podjetja. Če vas zanima cena naših storitev, se na nas obrnite s povpraševanjem in poslali vam bomo cenik digitalnega tiska

Ni komentarjev:

Objavite komentar