torek, 31. maj 2016

Avtošola 3D v Ljubljani – ugodna cena ure vožnje za A kategorijo

3D avtošola Ljubljana - A kategorija z najbolj ugodno ceno ure vožnje v Ljubljani 

Vas zanima, katera avtošola v Ljubljani se lahko pohvali s tem, da je njena cena ure vožnje najbolj ugodna? To je 3D avtošola Ljubljana center, ki že vrsto let uspešno pripravlja bodoče voznike za samostojno in varno udeležbo v prometu. Ugodna cena ure vožnje, ki jih avtošola 3D izvaja tako za A kot za B kategorijo, dopolnjuje kakovostne storitve in odlične rezultate.
Ko se kandidat odloči za opravljanje vozniškega izpita, mora najprej opraviti zdravstveni pregled in pridobiti zdravniško spričevalo specialista za medicino dela in športa. Pridobiti mora tudi potrdilo o opravljenem tečaju prve pomoči. Šele nato se lahko vpiše v šolo vožnje.
Teoretični del usposabljanja, ki ga izvaja tudi 3D avtošola v Ljubljani, zajema predavanja in tečaj iz cestnoprometnih predpisov (CPP). Z uspešno opravljenim izpitom CPP se kandidat lahko prijavi na praktični del usposabljanja. Ko učitelj vožnje presodi, da ima kandidat dovolj znanja in spretnosti za ustrezno ravnanje v prometu, se lahko prijavi na vozniški izpit.


3D avtošola Ljubljana – A kategorija razdeljena na podkategorije

Bi radi naredili vozniški izpit za motor (A kategorija)? Dobra avtošola 3D Ljubljana izvaja tudi vožnje za bodoče voznike motornih koles. A kategorija je razdeljena na podkategorije (A, A1 in A2), ki so omejene glede na minimalno starost kandidata in izkušnje ter moč motornega kolesa. Z usposabljanjem lahko pričnete 6 mesecev pred predpisano starostjo. Pri kategoriji A je ta 24 let ali minimalno 20 let, če imate najmanj dve leti A2 kategorijo, pri A1 18 let, pri A2 pa 16 let.

3D avtošola Ljubljana – cena ure vožnje (A kategorija) ugodna za dijake in študente

S pomočjo najboljše avtošole v Ljubljani boste enostavno in hitro prišli do vozniškega izpita. Hvaležna vam bo tudi denarnica, saj so storitve, ki vam jih nudi 3D avtošola, ugodne, npr. cena ure vožnje, ki predstavlja glavni strošek cene vozniškega izpita. Še zlasti je opravljanje vozniškega izpita velik strošek za dijake in študente, zato je naša cena ure vožnje zanje še ugodnejša. 3D avtošola v Ljubljani je zato tudi priljubljena izbira dijakov in študentov.
Zato nikar ne odlašajte in še danes preverite cenik storitev, ki vam jih nudi 3D avtošola v Ljubljani. V njem je navedena tako cena posamezne ure vožnje kot tudi cena paketa, ki vsebuje 20 ali 30 ur praktične vožnje.

3D avtošola Ljubljana – z nami vam A kategorija ne bo predstavljala težav. Obiščite nas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar