torek, 31. maj 2016

Avtošola 3D v Ljubljani - A in B kategorija

Avtošola 3D v Ljubljani - A kategorija razdeljena na podkategorije

Bi radi naredili vozniški izpit za motor in vas zanima, katera je najboljša avtošola v Ljubljani? Odgovor je jasen – 3D avtošola Ljubljana. A kategorija predstavlja motorna kolesa in je razdeljena na podkategorije, ki so omejene glede na minimalno starost kandidata in izkušnje ter moč motornega kolesa. Usposabljanje vseh treh kategorij omogoča tudi 3D avtošola. A kategorija (neomejeno) predstavlja motorna kolesa na dveh kolesih s stransko prikolico ali brez nje in trikolesa. V kategorijo A2 spadajo motorna kolesa, katerih razmerje med močjo motorja in maso vozila ne presega 0,2 kW/kg in ne sme izvirati iz vozila z dvakrat večjo močjo. V kategorijo A1 pa spadajo motorna kolesa, katerih razmerje med močjo motorja in maso vozila ne presega 0,1 kW/kg ter trikolesa, katerih moč motorja ne presega 15 kW.

Z usposabljanjem lahko pričnete 6 mesecev pred predpisano starostjo. Pri kategoriji A (neomejeno) je ta 24 let ali minimalno 20 let, če imate najmanj dve leti A2 kategorijo, pri A1 18 let, pri A2 pa 16 let.

Avtošola A kategorija

Avtošola 3D v Ljubljani – kako do vozniškega izpita: A in B kategorija

Preden kandidat za bodočega voznika začne z usposabljanjem, mora najprej pridobiti zdravniško spričevalo specialista za medicino dela in športa ter potrdilo o opravljenem tečaju prve pomoči. Sledi tečaj o cestnoprometnih predpisih, ki ga izvaja avtošola tako za A kot B kategorijo, saj s tem kandidat za bodočega voznika pridobi splošno znanje o vožnji motornega vozila. Po teoretičnem delu sledi praktični del, ki ga kandidati opravljajo na vozilu za izbrano kategorijo.
Praktični del usposabljanja je sestavljen iz treh delov:

  • priprava na vožnjo in ugotavljanje tehničnega stanja vozila;
  • preizkus spretnosti pri vožnji z vozilom, ki poteka na poligonu ali na drugi neprometni površini;
  • preizkus ravnanja pri vožnji vozila v cestnem prometu v naseljih in izven njih, kjer je to mogoče, pa tudi na cestah, rezerviranih za motorna vozila, in avtocestah.


3D avtošola v Ljubljani – ugodna cena ure vožnje 

Vas zanimajo cene storitev, ki jih ponuja 3D avtošola v Ljubljani? Pogled na naš cenik vam lahko pove, da se tako A kot B kategorija lahko pohvalita z ugodno ceno vožnje. V ceniku je navedeno, koliko stane posamezna ura vožnje v avtošoli, A ali B kategorija, ter koliko stane paket, ki vsebuje 20 ali 30 ur praktične vožnje.

V avtošoli, kot je 3D Avtošola, pa je cena ure vožnje B kategorije še zlasti ugodna za dijake in študente. Za to le preverite naš cenik. Prepričani smo, da boste navdušeni.
Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar