torek, 31. maj 2016

Dobre avtošole v Ljubljani – 3D avtošola Ljubljana center

Med najboljše avtošole v Ljubljani sodi tudi 3D avtošola  

Le redke avtošole v Ljubljani se lahko pohvalijo s tako kakovostnimi storitvami, odličnimi rezultati in ugodnimi cenami, kot jih ima 3D avtošola Ljubljana center. Da je 3D dobra avtošola se lahko zahvali tudi vrhunsko usposobljeni ekipi inštruktorjev, ki že vrsto let uspešno pripravlja bodoče voznike na samostojno in varno udeležbo v cestnem prometu.
Še pred izbiro ustrezne avtošole v Ljubljani mora kandidat za bodočega voznika pridobiti zdravniško spričevalo specialista za medicino dela in športa ter potrdilo o opravljenem tečaju prve pomoči. Šele nato sledi vpis v šolo vožnje, kjer se vse začne s tečajem CPP, ki ga organizirajo vse avtošole v Ljubljani. Na tečaju o cestnoprometnih predpisih (CPP) bodoči voznik pridobi potrebno splošno znanje o vožnji motornega vozila. Po opravljenem tečaju in izpitu iz CPP sledi praktični del usposabljanja, ki je sestavljen iz treh delov: priprava na vožnjo in ugotavljanje tehničnega stanja vozila; preizkus spretnosti pri vožnji z vozilom, ki poteka na poligonu ali na drugi neprometni površini; preizkus ravnanja pri vožnji vozila v cestnem prometu v naseljih in izven njih, kjer je to mogoče, pa tudi na cestah, rezerviranih za motorna vozila, in avtocestah.


3D Avtošola Ljubljana center – A in B kategorija  

Usposabljanje za opravljanje vozniškega izpita B kategorije se lahko prične pri 17,5 letih, k izpitni vožnji pa lahko kandidat pristopi po dopolnjenem 18. letu in ko ima opravljenih najmanj 20 ur vožnje, kot je predpisano po zakonu. Lahko pa kandidati pridobivajo vozniški izpit že pri 16 letih, vendar mora v tem primeru kandidat do dopolnjene polnoletnosti voziti s spremljevalcem.
Dobra avtošola 3D Ljubljana center izvaja tudi usposabljanje za A kategorijo, ki predstavlja motorna kolesa in je razdeljena na podkategorije, ki so omejene glede na minimalno starost kandidata in izkušnje ter moč motornega kolesa. Z usposabljanjem lahko pričnete 6 mesecev pred predpisano starostjo.

Dobra avtošola 3D Ljubljana center nudi ugodne cene 

Vas zanima cena izpita za avto? Za vse avtošole v Ljubljani velja, da je cena vozniškega izpita sestavljena iz cene tečaja in izpita CPP, zdravniškega pregleda, prve pomoči in cene za uro vožnje. Slednja predstavlja tudi glavni del stroškov pri vozniškem izpitu in je od avtošole do avtošole v Ljubljani različna. Dobra avtošola 3D Ljubljana center ima za svoje kandidate ugodne pakete ur, še zlasti so ti ugodni za dijake in študente. Le preverite naš cenik. 

Ne sprašujte se več, katera je dobra avtošola in obiščite 3D avtošolo Ljubljana center.  S pomočjo najboljše avtošole v Ljubljani boste hitro in enostavno prišli do vozniškega izpita.
Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar