torek, 24. maj 2016

Stensko tablo piši briši nujno potrebujete za predstavitve

Stenska tabla piši briši je nepogrešljiva za predavatelje

Magnetna tabla piši briši
Stenska tabla piši briši je popolno nadomestilo za klasično šolsko tablo, po kateri pišemo s kredami. Na stensko tablo piši briši namreč pišete s posebnim pisalom, ki vam omogoči, da se napisano vidi celo še bolje kot če bi na klasično zeleno ali črno tablo pisali s kredo. Seveda pa so table piši briši na stojalu tudi odlična alternativa. Stenska tabla piši briši je namreč vezana na prostor, v katerem se pouk, predavanja ali prezentacije dogajajo. Na drugi strani pa je tabla piši briši na stojalu vezana na predavatelja, ki potuje. Tablo piši briši na stojalu lahko zlahka daste v prtljažnik avtomobila in jo prepeljete na lokacijo, kjer boste imeli predavanje. V primerjavi s klasičnimi tablami, po katerih pišete s kredo, je tabla piši briši na stojalu zelo lahka.


Magnetne table piši briši lahko zaščitijo vaše zdravje

Skupna prednost magnetnih tabel piši briši, ki jih dobite v okviru naše prodaje pisarniškega materiala v Ljubljani in drugje, je v tem, da za njih ne potrebujete krede. Medicinske raziskave so dokazale, da prah, ki se ustvarja ob pisanju s kredo, lahko vdihnemo. En del tega prahu lahko tudi zastane v pljučih. Po dolgoletni uporabi krede za potrebe pisanja po tabli tako lahko pride do zdravstvenih težav. Zato strokovnjaki svetujejo, da na klasične table s kredo pišemo le v primeru, če tablo pred tem ustrezno zmočimo. Pri magnetnih tablah piši briši pa te skrbi odpadejo. Magnetne table piši briši vam ni treba močiti in rok si vam ni treba mazati s kredo. Pišete s pisalom in brišete s posebnim pripomočkom, ki je stenski tabli piši briši ali tabli piši briši na stojalu že priložen. Zaradi očitnih prednosti, priporočamo, da vse klasične table, ki zahtevajo uporabo krede, nadomestite s stenskimi tablami piši briši.


Stensko tablo piši briši vam dostavimo na želen naslov

Naše podjetje poleg omenjenih magnetnih tabel piši briši prodaja tudi drug pisarniški material v Ljubljani in drugih slovenskih krajih, kot so denimo rezalniki, plastifikatorji ali fotokopirni papir, saj imamo spletno trgovino, tako da vam vse naročeno dostavimo na vaš naslov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar