četrtek, 26. maj 2016

Industrijski sesalci najvišje kakovosti

Industrijski sesalci se uporabljajo v različnih panogah industrije za sesanje drobnega prahu, razlitih tekočin in drugih odpadnih materialov. Dober sesalec za industrijske namene lahko neprekinjeno deluje tudi 24 ur na dan, pri tem pa ne povzroča pretiranega hrupa. Med lastnosti dobrega sesalca prištevamo tudi protistatično delovanje, saj bi lahko statična napetost povzročila škodo na industrijskem sesalcu. V kompletu z industrijskim sesalcem dobite tudi različne šobe – od zelo tankih za čiščenje med fugami pa vse do velikih za čiščenje večjih površin. Industrijski sesalci podjetja Dobit d.o.o. omogočajo enostavno čiščenje filtra. Gre za zelo dobre sesalce, ki ustrezajo vseh evropskim standardom glede kakovosti in varnosti.

Enostavno vzdrževanje, prilagodljivost in visoka zmogljivost

Vzdrževanje je zaradi robustnosti zelo enostavno in le redko potrebno, industrijski sesalec pa se ponaša z izredno dolgo življenjsko dobo. Omogočajo tako mobilno kot tudi stacionarno sesanje. Dober sesalec se uspešno spopada tudi z najtrdovratnejšo umazanijo – kar lahko mirno trdimo tudi za sesalce iz naše ponudbe. Z njimi boste učinkovito očistili delavnice, trgovinske objekte, industrijske prostore, itd.

Dober industrijski sesalec
Industrijski sesalec - cena

Izbirate lahko med različnimi močmi industrijskih sesalcev, cena le-teh pa je odvisna tudi od znamke. Nudimo vam priznane in zelo dobre sesalce italijanskih znamk Fiorentini in Mastervac. Upravljanje industrijskih sesalcev je zaradi ergonomičnih ročajev, vrtljivih kolesc in prilagojene oblike olajšano. Ob industrijskem sesalcu lahko naročite tudi različne dodatne elemente in ga tako popolnoma prilagodite svojim potrebam. Poleg industrijskih sesalcev vam pri Dobit d.o.o. nudimo tudi dvižne in vlečne naprave: verižno dvigalo, dvigalke, viličarje, žerjave, dvižne mize…
Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte. Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer si lahko v celoti ogledate našo ponudbo, vključno s podrobnimi informacijami in slikovnim gradivom. Zadovoljstvo strank nam je zelo pomembno, zato vam z veseljem tudi svetujemo pri izbiri primernega sesalca za vašo konkretno situacijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar