petek, 3. junij 2016

Biskvit, muffini in torta brez glutena … se sliši okusno?

V podjetju Peki za vas ugoden biskvit, torta in muffini brez glutena

Biskviti in torte brez glutena
Ste bolnik s celiakijo ali pa se glutenu izogibate zaradi preobčutljivosti nanj? Biskvit brez glutena in druge sladice brez glutena so vam preko našega podjetja na dosegu rok. Gluten se skriva v pšenici, ržu, ječmenu in nekaterih drugih vrstah žit in omogoča kruhu, da je prožen in mehak. Ker v kruhu ohranja pline, ki se sproščajo med fermentacijo, omogoči vzhajanje testa, med pečenjem pa ustvari trdoto in oblikovno teksturo kruha. Kruh ali torta brez glutena sta tako trda slaščičarska oreha, ki vam ju mi pomagamo streti.


V Peki po sestavine za biskvit in muffine brez glutena

Če se lotevate peke torte brez glutena je nujna prva stvar, ki jo morate storiti, ta, da si ogledate našo spletno stran, na kateri boste našli vse, kar potrebujete. Mešanice za biskvit brez glutena, iz katerega bo vaša torta na pogled in tudi okus popolnoma primerljiva z glutenskimi različicami, mešanice za kreme, sladkorne čipko, sladkorne in modelirne mase, jedilna barvila, dekoracije in še več. Prednost naših mešanic je v tem, da so že vnaprej pripravljene, zato vam ni potrebno skrbeti, ali bodo muffini brez glutena uspeli ali ne. Torta brez glutena ali mafini za rojstni dan bodo vrhunskega okusa, biskvit pa sočen in okusen. Poleg tega so vsa navodila za pripravo priložena mešanici, zaradi česar je uspeh zagotovljen. Mafini in druga peciva brez glutena bodo navdušila tudi zato, ker jih boste lahko okrasili z mešanicami krem iz naše ponudbe.


Biskvit brez glutena, na katerega boste ponosni

Izbirate lahko med mešanicami mok z okusom kakava, kapučina, marelice, karamele, jagode, vanilije in drugih, s katerimi bo vaša torta res nekaj posebnega. Nekatere mešanice so obarvane z jedilno barvo, zaradi česar lahko z različnimi mešanicami naredite tudi torto mavričnih barv. Ko boste biskvit brez glutena oblekli v smetano, preliv in okrasili z dekoracijami, bo pecivo nared za občudovanje gostov. Tudi muffini in piškoti brez glutena bodo izpadli vrhunsko s pomočjo naših skrbno pripravljenih mešanic. Naj bodo vaši muffini brez glutena tako kot ostala peciva brez glutena odličnega okusa in vrhunskega videza.

Ni komentarjev:

Objavite komentar