ponedeljek, 13. junij 2016

Izdelava štampiljk

Izdelava štampiljk je priporočljiva tudi za podjetnike, kjer uporaba žiga sicer ni obvezna

Izdelava štampiljk ni nepomemben korak pri poslovanju. Poleg podpisa, ustrezna štampiljka namreč dokazuje pristnost listin in dokumentov, vsekakor pa odraža vaše varno in resno poslovanje, zato izdelavo štampiljk priporočamo tudi tistim, ki žiga sicer zakonsko niso dolžni uporabljati.

Izdelava štampiljk poskrbi za lažje poslovanje

Da je izdelava štampiljk za podjetja sploh mogoča, je nujno, da izberete ime podjetja, morda logotip in tiste podatke, ki jih želite oz. morate imeti na štampiljki. Seveda pa izdelava štampiljk ne predvideva izključno štampiljk potrebnih za žigosanje in podpisovanje dokumentov, pač pa si lahko z njimi znatno olajšate svoje delo. Če odpošiljate veliko pošiljk, je običajno priporočljiva izdelava štampiljk z vašimi osnovnimi kontaktnimi podatki, ki jih je na kuverte sicer potrebno pisati ročno. Če v vašem podjetju prejemate večje količine pošte, pa si delo lahko olajšate tako, da uporabljate štampiljko z datumom. Vse to prinaša bolj pregledno poslovanje. Cena štampiljke je pravzaprav minimalen strošek, s katerim  boste sebi ali vašim zaposlenim, prihranili marsikatero težavo pri delu.

Visoka kvaliteta in ugodna cena štampiljke

Izdelava štampiljk v našem podjetju je prilagojena vam in vašemu logotipu. V Clavisovi ponudbi najdete klasične ali barvne štampiljke, za izdelavo pa uporabljamo samo najboljše aparate Colop in nekatere druge. V kolikor štampiljko potrebujete takoj, vam jo izdelamo le v nekaj minutah. Ob tem lahko izbirate med različnimi oblikami in velikostmi, ki si jih lahko ogledate tudi v našem spletnem katalogu. Če želite svoj pečat pustiti v kakšni manj klasični barvi, se lahko odločite tudi za barvne štampiljke. Zagotavljamo vam, da gre pri nas cena izdelave štampiljke z roko v roki s kvaliteto, kar pomeni, da bodo imele naše štampiljke jasen odtis in dolgo uporabnost. Ugodno ceno štampiljke si lahko zagotovite v kar dveh naših poslovalnicah, in sicer v ljubljanskem trgovskem centru na Rudniku ali v Mercatorjevem centru na Vrhniki, kjer bomo z veseljem hitro in strokovno poskrbeli, da bo vaše poslovanje še enostavnejše.

Vas zanima več? Vabljeni na našo internetno stran.

Ni komentarjev:

Objavite komentar