ponedeljek, 27. junij 2016

Kovinska omara za orodje ter praktične in zmogljive kovinske police

Kovinska omara za orodje in kovinske police omogočajo popoln pregled nad predmeti ter enostavno čiščenje

Kovinska omara omogoča širok spekter uporabe. Lahko jo uporabite kot omaro za orodje, kovinska omara pa je zelo dobrodošla tudi za shranjevanje drugih predmetov, tako lažjih kot tudi težjih, saj material omogoča precej višjo stopnjo obremenitve kot klasične, lesene omare.


Kovinske omare in police za orodje

Prašno lakirana kovinska omara za orodje ali pisarniško opremo

Neurejeno delovno okolje dokazano zmanjšuje storilnost, kar lahko posledično zmanjša dobiček. Kovinska omara je tako uporabna v najrazličnejših delovnih okoljih. Vzdrževanje reda v delavnicah s pomočjo izredno stabilne kovinske omare za orodje zagotovo ne bo več težava, obenem pa kovinska omara za orodje zagotavlja zaščito elementov pred poškodbami v času njihove neuporabe. Tako se lahko izognete tudi nepotrebnim stroškom za popravilo orodja ali celo za nakup novega. Tudi v delovnih okoljih, kjer se pojavlja predvsem potreba po shranjevanju papirjev oziroma različne dokumentacije, je kovinska omara skorajda nepogrešljiv element. Pomembni dokumenti bodo v kovinski omari zagotovo na varnem, obenem pa boste natančno vedeli, kje se nahaja določen predmet, ki ga potrebujete.


Kovinske police poskrbijo za še večjo preglednost

Dodaten prostor za shranjevanje različnih predmetov si lahko zagotovite s kovinskimi policami različnih dimenzij. Površine, ki jih imate na voljo, bodo tako optimalno izkoriščene. Skladiščne police iz kovine lahko prav tako uporabite za shranjevanje orodja, torej kot skladiščne police v delavnicah, garažah in podobnih prostorih, v podjetju Bevec pa vam ponujamo tudi možnost nakupa barvanih kovinskih polic.  S trendovskimi kovinskimi policami v poljubni barvi lahko tako popestrite tudi notranjost svojih domovanj in jih denimo uporabite kot knjižne police, ki bodo kos večjim obremenitvam. Pomembna prednost kovinskih elementov pa je zagotovo tudi njihovo enostavno čiščenje. Na koncu naj vas opozorimo še na našo ponudbo izredno praktičnih kovinskih regalov, ki jih lahko za vas izdelamo tudi po meri, v skladu z vašimi potrebami in željami.