ponedeljek, 6. junij 2016

Rabljeni diesel viličarji po ugodni ceni

Diesel viličar enostaven za upravljanje in prijazen za vzdrževanje

Rabljeni diesel viličarji
Viličarji predstavljajo učinkovito metodo skladiščenja, saj omogočajo premikanje palet, težkih več ton. Pri tem prihranite čas, vaši delavci pa svoje delo opravljajo varno. Viličarja lahko poganja elektrika (električni viličarji), plin ali dizel. Najmanjši viličarji pa uporabijo kar fizično silo – to so ročni paletni viličarji.
Večina proizvajalcev viličarjev se danes nagiba k dizelskim motorjem. Diesel viličar ima namreč nižjo porabo goriva, diesel je v primerjavi z bencinom precej manj vnetljiv in zato tudi varnejši, daljša pa je tudi življenjska doba diesel viličarja. Zaradi močnejšega pogona lahko diesel viličar premaguje tudi težje napore.
Diesel viličar ima le dve drobni pomanjkljivosti, in sicer večjo hrupnost (to velja zlasti za starejše naprave) in neuporabnost v zaprtih prostorih zaradi izpušnih plinov.


Rabljeni diesel viličarji ravno tako zanesljivi kot novi

Po rabljenih viličarjih je vse več povpraševanja, saj so rabljeni diesel viličarji cenovno veliko ugodnejši od novih. Kljub temu, da je prednost novih v tem, da so neobrabljeni, pa vam zagotavljamo, da so tudi naši rabljeni diesel viličarji zanesljivi. Vedno jih temeljito preverimo in predelamo tako, da delujejo kot novi. Rabljeni diesel viličarji so tehnično brezhibni, imajo veljavno obratovalno dovoljenje in našim strankam še vedno odlično služijo. V ponudbi so tudi rabljeni viličarji Linde, ki so znani po svoji kakovosti in zdržljivosti.
Poleg servisa in prodaje rabljenih viličarjev vam podjetje Vetis nudi tudi najem viličarja. Najem viličarja je odlična priložnost za vse tiste, ki viličarja ne potrebujete dnevno, ampak zgolj priložnostno. Prav tako je najem viličarja pravšnja rešitev za podjetja, ki jim nakup viličarja, tudi kadar je to rabljen diesel viličar, predstavlja preveliko finančno breme. V našem podjetju imamo na zalogi več kot 500 rabljenih viličarjev in prepričani smo, da boste našli pravega zase.


Rabljeni diesel viličarji – ugoden najem

Cena najema je odvisna od velikosti in tipa viličarja, časa najema in pogojev, v katerih bo diesel viličar deloval. Glede na časovno obdobje ločimo dnevni, mesečni in letni najem.
Postopek najema je enostaven, prav tako je odveč skrb za servis in potrebno dokumentacijo. Ves čas najemnega obdobja bomo skrbeli, da bo najeti viličar redno vzdrževan in zakonsko tehnično pregledan.

Olajšate si delo in se odločite za najem viličarja v našem podjetju. Ne glede na to, ali se boste odločili za plinski, električni, ročni ali diesel viličar, vam nudimo ugoden najem. Obiščite nas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar