ponedeljek, 27. junij 2016

Kovinska omara za orodje ter vzdržljivi kovinski predalniki in police

Kovinska omara za orodje, kovinski predalniki in kovinske police za boljšo organizacijo orodja

Kovinska omara za orodje združuje dve pomembni funkciji; v prvi vrsti je namenjena lažji organizaciji predmetov, ki so tako dostopni v vsakem trenutku, obenem pa kovinska omara za orodje zagotavlja tudi visoko stopnjo varnosti. Vanjo lahko brez težav shraniti tudi najbolj dragoceno orodje in naprave, za dodatno zaščito pa skrbi tudi cilindrična ključavnica, ki jo je mogoče vgraditi.


Kovinska omara za orodje in shranjevanje

Kovinska omara za orodje nepogrešljiva v vsaki delavnici

Industrijski obrati in delavnice so prostori, kjer je vsakodnevno v rabi ogromno število različnih kosov orodja. V primeru da na voljo ni dovolj prostora za shranjevanje, lahko hitro pride do kaosa, kar upočasni celoten delovni proces. Kovinska omara za orodje omogoča, da vsakemu kosu orodja določite posebno mesto in se izognete nevšečnostim, povezanim z njegovim iskanjem. Pomembna kvaliteta kovinske omare za orodje, ki jo kupcem ponujamo v podjetju Bevec, pa je tudi visoka stopnja obremenitve, ki jo prenesejo vgrajene police. Tako lahko v kovinsko omaro za orodje shranjujete tudi težje elemente, ne da bi pri tem tvegali sesutje polic in morebitno poškodbo orodja.


Kovinske police in kovinski predalniki so zelo uporabni tudi v pisarnah

Kovinska omara pa je lahko zelo praktična tudi v pisarnah, arhivih in podobnih prostorih, saj ponuja popolno zaščito dokumentov in drugih predmetov pred vlago in podobnimi neugodnimi razmerami. Za še boljšo organizacijo so vam na voljo tudi skladiščne kovinske police, kovinski regali in kovinski predalniki. Skladiščne police in druge elemente je seveda mogoče vgraditi tudi v delavnice; tako vam bo orodje, ki ga pogosto uporabljate, še bolj pri roki. Kovinske police, predalniki in regali so vam na voljo v različnih dimenzijah, ponujamo pa vam tudi možnost izdelave po meri. Prašno lakiranje pa poskrbi, da bodo vaše novi kovinski predalniki, police, omare in regali tudi prava paša za oči!