petek, 3. junij 2016

Čokolada in čokoladna torta brez glutena

Vas mikata čokolada in čokoladna torta brez glutena?

Čokolada brez glutena je zagotovo ena od prioritetnih sladic na seznamu marsikoga, ki je preobčutljiv na gluten. Domača izdelava je lahko enostavna, če so vam na voljo kakovostni in zaupanja vredni izdelki brez glutena. Z njihovo pomočjo si lahko pripravite odlično čokoladno torto ali pa svoje domače presenetite s pripravo okusnih palačink brez glutena, po katerih se jim bodo še dolgo cedile sline.


Čokoladna torta brez glutena je enostavna za pripravo

Čokoladne tortice brez glutena
Jedi brez glutena lahko pripravite z uporabo naše linije brezglutenskih mešanic za peciva, s katerimi bo prehrana brez glutena hitro bolj polna in sladka. Vsakdo, ki je preobčutljiv na gluten, se poleg simptomov, ki jih povzročijo morebitni stiki z glutenom, sooča tudi s stalnim odpovedovanjem od priljubljenih jedi. Jedi brez glutena, kot so palačinke brez glutena ali čokoladna torta brez glutena, so zanje tako lahko izrednega pomena, ko se kdo spomni nanje in jim pripravi prilagojeno različico. A to včasih ni enostavno, saj je prav gluten v pecivu ali kruhu tisti, ki teksturo testa naredi mehko in zračno. Mnogo lastnosti glutena je, ki jih je težko ustvariti v pecivu ali čokoladi brez glutena. A brez skrbi! Za to smo poskrbeli v podjetju Peki, kjer vam omogočamo nakup odlične čokolade brez glutena in sestavin za čokoladno torto in palačinke brez glutena. Torto pripravite tako, da najprej sledite navodilom za pripravo peciva na mešanici za testo, nato uporabite izbrano kremo in sladkorno maso iz naše ponudbe, nato pa torto dekorirate z bleščicami in drugimi izdelki brez glutena.


Kaj pa čokolada brez glutena?

Tudi čokolada brez glutena je enostavna za pripravo. Potrebujete kokosovo maslo in temno čokolado v prahu iz naše ponudbe, nato pa jo pripravite po navodilih, ki so priložena. Okus boste izboljšali tako, da boste vanjo dodali suho sadje in oreščke po svoji izbiri. Piškoti brez glutena in palačinke bodo marsikomu polepšale dan, če jih boste pripravili zanj in mu jih dostavili na dom. Ne glede na to, ali izberete čokolado brez glutena ali palačinke, boste pri nekom, ki je preobčutljiv na gluten zadeli terno s tem, da mu pripravite sladico presenečenja. Oglejte si našo spletno trgovino in si izberite sestavine zase ali za svoje bližnje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar