ponedeljek, 19. junij 2017

Protikorozijska zaščita

Protikorozijska zaščita je z nami ugodna, zanesljiva in zato popolnoma vredna zaupanja. Naj vam predstavimo naše storitve in vizijo, ki so našo površinsko zaščito kovin popeljali na sam vrh slovenskega trga!

Slovenska kakovost, ki traja – protikorozijska zaščita že od 1948


Smo podjetje, ki se z galvansko zaščito izdelkov iz kovin ukvarjamo že skoraj 6 desetletij. Iz majhnega družinskega podjetja smo skozi desetletja rasli, danes pa z 22 zaposlenimi predstavljamo enega izmed najbolj konkurenčnih tekmecev na področju zaščite pred rjo. Naš širok spekter storitev, zanesljivost in zadovoljni naročniki nas uvrščajo kot sestavni del pohištvene, elektro, finomehanične in tudi avtomobilske industrije. Poleg osnovne zaščite aluminija in drugih kovin smo specializirani tudi za obdelavo zahtevnejših izdelkov. Ponosni smo na:
  • nenehno izpopolnjevanje kadra s pomočjo kakovostnih usposabljanj in izobraževanj
  • polno vključenost zaposlenih na vseh ravneh delovanja podjetja
  • osredotočenost na odjemalce; pri protikorozijski zaščiti želimo ne zgolj doseči, temveč tudi preseči pričakovanja naših naročnikov!

Naša antikorozijska zaščita je zaradi odgovornega pristopa prisotna tudi na tujem trgu! Kljub ogromni konkurenci iz tujine, smo se skozi desetletja uspeli obdržati kot zanesljiv, sodoben, urejen, zaupanja vreden poslovni partner tako v sodelovanju s podjetji iz Slovenije kot tujine.

Širok spekter načinov protikorozijske zaščite za vse


Antikorozijska zaščita kovin potrebuje tako vrhunsko znanje na področju obdelave kot tudi kombinacijo najsodobnejših tehnik. Pri Žlindra d.o.o. nudimo oboje! Nudimo selektivno galvansko obdelavo in galvansko obdelavo na obešalih za različne materiale. Spodaj so predstavljene značilnosti različnih načinov galvanske obdelave na obešalih:
  • BAKRENJE: cianidno, kislo, sijajno, patinirano, debeloslojno
  • NIKLJANJE: sijajno ali mat/saten, kemično
  • KOSITRANJE: sijajno
  • KROMIRANJE: sijajno ali mat
  • ZLATENJE: sijajno ali mat
protikorozijska zaščita

Ponujamo zaščito pred rjo za različne materiale. Našo protikorozijsko zaščito z galvanizacijo lahko izvedemo za sledeče materiale: baker, medenina, jeklo, železo in grafit.

Maksimalno odgovorna antikorozijska zaščita – kontrola kakovosti


Ogromno pozornosti, časa in truda vložimo v kontrolo kakovosti naše protikorozijske zaščite. Ker stremimo k obdelavi najvišje kakovosti na dolgo tok, izvajamo različne teste za kontrolo kakovosti. Slednji nam omogočajo vzdrževanje kot tudi izboljševanje kakovosti, naročnikom pa tako garantirajo maksimalno življenjsko dobo in preverjeno kakovost izdelka. Zaščita aluminija in drugih materialov je naša strast, ki jo nadaljujemo na podlagi res bogatih izkušenj na evropskem trgu, zato smo prepričani, da bodo naši izdelki navdušili tudi vas!



antikorozijska zaščita

Valjeni na ogled naših poslovnih prostorov (Kumerdejeva 11), kjer vam lahko nudimo tudi natančnejše informacije in odgovorimo na vsa morebitna vprašanja v zvezi z antikorozijsko zaščito kovin!

Ni komentarjev:

Objavite komentar