torek, 13. junij 2017

Pločevina po meri

Pločevina po meri pomen točno to – izdelovanje pločevine po meri, tako da ustreza prav določenemu namenu. Vključuje razrez, krivljenje pločevine in preoblikovanje pločevine v obliko, ki jo potrebujete. Zaradi profesionalnih strojev za krivljenje pločevine vam lahko kakršenkoli pločevinast kos preoblikujemo po vaših željah.
krivljenje pločevine

V skladu z vašimi željami pa potekajo tudi vse ostale storitve, ki jih nudimo. Ne glede na to, ali vas zanima prodaja in vgradnja požarnih sistemov, barvno ali črno-belo fotokopiranje od najmanjšega A10 do največjega A0 formata, kvalitetne in po naročilu izdelane objemke za cevi, varjenje aluminija TIG ali izdelovanje pločevine po meri oziroma krivljenje inox pločevine, pomeni podjetje Tinde d. o. o. zanesljivega partnerja, ki bo prisluhnil in upošteval vaše želje ter vam bo dobavil končni izdelek, s katerim boste popolnoma zadovoljni. Ob tem stranke razveseljujemo tudi z ugodnimi cenami krivljenja pločevine, razreza in oblikovanja pločevine po meri, tako da smo prepričani, da se boste k našim strokovnjakom vračali.

Krivljenje pločevine in potreba po fleksibilnosti

stroj za krivljenje pločevine

Krivljenje pločevine in izdelava pločevine po meri sta bistvenega pomena, saj je nemogoče izdelati kos, ki bi ustrezal vsem primerom. V kovinski industriji je na prvem mestu fleksibilnost, zato vam v podjetju Tinde d. o. o. kos pločevine ali izdelek naredimo v skladu z vašim načrtom. S pomočjo vrhunske CNC stiskalnice lahko izvedemo več upogibov hkrati ter izdelamo U, L, Z, omega in druge oblike profilov iz pocinkane ter navadne pločevine. Izbirate lahko med vsemi oblikami in krivljenjem do dolžine 4 metrov ter debeline 8 milimetrov.
Zaradi sodobnih strojev smo sposobni hitro in kvalitetno preoblikovati pločevino po meri, tako da jo na eni strani vpnemo v stroj, nato pa kos počasi ukrivljamo in preoblikujemo do želene končne oblike. In to hitro, kvalitetno in cenovno ugodno!

Tipski elementi pločevine po meri


Ob preoblikovanju in krivljenju pločevine so vam na voljo tudi tipski elementi, med katere spadajo elementi za montažne strehe, kovinska galanterija, podkonstrukcije za fasade, strehe in okna, svetlobni trakovi in kupule, elementi za strešne in fasadne plošče Trimo, zvarjenci manjših dimenzij, po naročilu pa izdelujemo tudi objemke za cevi ter nudimo storitve varjenja aluminija TIG in fotokopiranja ter prodajo in montažo požarnih sistemov PiroFix.

Zavedamo se pomembnosti kvalitete in strokovnega pristopa ter zagotavljamo natančnost pri vseh storitvah. S strankami in partnerji smo zgradili prijazen in pošten odnos, katerega del ste lahko tudi vi. Prepričale vas bodo naša ažurnost, natančnost, profesionalnost, prilagodljivost ter nizke cene, ki uspešno konkurirajo vsem podobnim podjetjem na slovenskem trgu. Preverite našo spletno stran ter nas v primeru vprašanj kontaktirajte.

Ni komentarjev:

Objavite komentar