petek, 18. avgust 2017

Ugodna montaža strešne aluminijaste ali jeklene konstrukcije za hale

Strešne aluminijaste konstrukcijeStrešne konstrukcije so lahko jeklene ali aluminijaste konstrukcije. Aluminijaste konstrukcije so lažje, zato so zelo pripravne kot stropne in/ali montažne konstrukcije. Transport in montaža jeklenih konstrukcij sta zaradi večje teže zahtevnejša. V našem podjetju izdelujemo vse vrste strešnih konstrukcij. Če je projekt še tako zahteven in zapleten, se bomo strešne konstrukcije lotili in jo izdelali v skladu z vsemi vašimi željami in seveda standardi, ki na tem področju veljajo. Če potrebujete konstrukcijo hale ali strojne konstrukcije, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Odlikujejo pa se tudi naši nadstreški za avto, saj imamo odlične oziroma bistroumne načrte za nadstreške za avto, ki navdušujejo naše stranke.


Strešne konstrukcije, ki so lahko tudi zelo zapletene

Konstrukcija hale ali strojne konstrukcije so lahko zelo enostavne in jih zmore izvesti katerikoli ponudnik. Lahko pa je montaža jeklenih konstrukcij zaradi velikih razponov in obremenitev izredno zahtevna. V tem primeru je na trgu le malo ponudnikov, ki so se pripravljeni oziroma sploh sposobni posla lotiti. Na podlagi našega znanja izdelujemo strešne konstrukcije, med katerimi so nekatere izjemno zahtevne. Naši strokovnjaki se odlikujejo z izrednimi izkušnjami in znanjem, ki jim pomaga, da se uspešno lotijo še tako velikih izzivov. Če nas boste najeli za izdelavo strešne konstrukcije, bomo poskrbeli za vse: od idejne zasnove, načrta, projekta, detajlov, izdelave in zaščite do transporta in montaže jeklene ali aluminijaste konstrukcije. Pri nas ste deležni celovite storitve, saj izvedemo vse od A do Ž. Seveda pa gre pri nas vedno za storitev na vrhunskem nivoju.

Aluminijaste konstrukcije imajo številne prednosti

Aluminijaste konstrukcije se odlikujejo s svojo majhno težo, ki je pomembna za enostaven transport in montažo. Poleg tega so to odlične konstrukcije, ko gre za postavitev začasnih objektov. Na drugi strani je aluminij zelo odporna kovina, ki brez težav vzdrži obremenilne vremenske vplive. V vsakem primeru bomo v našem podjetju poskrbeli za vaše vsestransko zadovoljstvo s konstrukcijami vseh materialov.

Strešne alu konstrukcije

Ni komentarjev:

Objavite komentar