torek, 23. maj 2017

Permanentni magneti: prodaja, proizvodnja in dobava materialov

Permanentni magneti prodaja, svetovanje, optimiziranje in dobava so na voljo prek podjetja Ilirik, ki se z magnetno tehnologijo ukvarja že prek 15 let. Imamo tudi večletne izkušnje pri manipulaciji in separaciji ter povezujemo znanja različnih panog industrije. S široko mrežo partnerjev lahko ponudimo za permenentni magnet ceno, ki bo nadvse konkurenčna, dobili pa boste magnet najboljše kvalitete.

Permanentni magneti: izdelava in uporaba

permanentni magneti
Permanentni magneti oz. stalni magneti zagotavljajo stabilno magnetno polje, neodvisno od električnega toka (elektromagnet tega ni zmožen). Izdelamo jih lahko iz različnih materialov, verjetno najmočnejši permanentni magneti v prodaji so iz neodima, bora in železa. Za pravilno izbiro materialov je nujno potrebno strokovno mnenje, s čimer vam z veseljem pomagamo v Iliriku. Svetujemo, optimiziramo in dobavimo vse potrebne materiale, saj sodelujemo s proizvajalci po celem svetu. Permanentni magneti ustrezne izdelave so lahko še močnejši od elektromagnetov primerljivih dimenzij. Izdelani so lahko v različnih oblikah in velikostih, pri nas je možna tudi izdelava kompleksnejših oblik. 

Permanentni magneti: prodaja in cena

Za naše permanentne magnete prodaja temelji na načelih poštenosti, zanesljivosti in kvalitete. Potrudili se bomo, da bo za vaš permanentni magnet cena kar najbolj ugodna, a nikoli na račun slabše kvalitete. Pri permanentnih magnetih cena sicer variira glede na želeni material, granulacijo in kompleksnost oblike. Z našimi nasveti se boste najlažje odločili in vedno dobili potrebno strokovno svetovanje. V našem podjetju vam permanentni magnet prodaja zagotovo najboljši partner.

Široka ponudba magnetne tehnologije in proizvodnih rešitev

permanentni magneti cena
Ilirik nudi celovito storitev, ki jo zagotavljamo s široko mrežo partnerjev in podizvajalcev. Zato vam lahko za permanentne magnete prodajo nadgradimo še z drugimi storitvami: projektiranjem, meritvijo magnetnih vrednosti, izdelavo dokumentacije, mehansko obdelavo kovin, tehničnimi pregledi in servisom ... Smo v prihodnost usmerjeno podjetje, ki izdeluje le visoko kvalitetne produkte, za kar skrbimo z napredno tehniko in odlično izobraženim kadrom. Za permanentne magnete cena glede na kvaliteto nikjer ne bo boljša. Pri nas lahko naročite tudi magnetni filter in drugo magnetno tehnologijo za potrebe različnih industrij, na primer magnetne letve in magnetne palice. Za moderne proizvodnje najdemo tudi rešitve skladiščenja, transportacije, manipulacije, separacije in detekcije. Stopite v novo dobo moderne funkcionalnosti z našo pomočjo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar