četrtek, 26. januar 2017

Digitalni tisk vizitk, koledarjev idr. | poceni tiskarna in oblikovanje

Digitalni tisk je poskrbel, da so postale cene vrhunskega tiskanja različnih tiskovin dostopne zelo širokemu krogu naročnikov. Z možnostjo digitalnega tiskanja pa se je močno spremenila tudi naša percepcija tega, kaj je tiskarna. Digitalni tisk je predrugačil naš pogled na profesionalno tiskanje in ga približal tudi tistim, ki se zanimajo za tiskanje manjših ali srednje velikih naklad. V preteklosti je bilo namreč profesionalno tiskanje rezervirano predvsem za (naj)večje naklade.

poceni digitalni tisk

Hitrost, kakovost in ugodna cena – digitalni tisk vas bo navdušil 


Ko ga primerjamo s klasičnim »offset« tiskanjem, hitro ugotovimo, koliko prednosti ima v resnici digitalni tisk. Poceni oziroma izjemno ugodno tiskanje je zagotovo eden od najpomembnejših razlogov za izjemno priljubljenost te tehnike. Seveda pa to še zdaleč ni edini razlog, zaradi katerega je smiselno izbrati digitalni tisk. Poceni tiskanje samo na sebi ne bi pomenilo nič, če ne bi bilo to obenem tudi kvalitetno tiskanje. Digitalni tisk je namreč po kvaliteti povsem primerljiv s klasičnim tiskanjem. Tretja pomembna prednost pa je vsekakor tudi hitrost: digitalni tisk je izjemno hiter, saj ni potrebna izdelava tiskarske plošče, ampak tiskanje poteka neposredno iz datoteke.



digitalni tisk vizitk


Digitalni tisk vizitk in pomoč pri oblikovanju grafične podobe podjetja


Vsem tistim, ki se zanimate za digitalni tisk, v podjetju Camera ponujamo še posebej ugodne možnosti natisa različnih tiskovin. To je lahko na primer digitalni tisk plakatov, zgibank, katalogov, vabil, digitalni tisk vizitk ipd., možno pa je tudi tiskanje kompleksnejših tiskovin (vstopnice, štartne številke, multimedija, koledarji …). Digitalni tisk v celoti prilagodimo željam naročnika, poskrbimo pa tudi za grafično oblikovanje tiskovin. To velja tudi v primeru, da se odločite za digitalni tisk vizitk. Pomagali vam bomo, da bo vaša vizitka izstopala v množici drugih in vam tako zagotovila pomembno prednost pred konkurenco. Seveda pa bomo poskrbeli, da bo vaša vizitka kljub unikatnosti in izvirnosti ustrezala panogi, znotraj katere delujete.

Za digitalni tisk vizitk in drugih tiskovin uporabljamo vrhunski tiskarski stroj Xerox 700, kar poskrbi za optimalno kvaliteto odtisa. Za vsa podjetja, ki še nimajo povsem dodelane grafične podobe, s katero se želijo predstavljati v javnosti, je prava rešitev prav tako naša tiskarna. Digitalni tisk je namreč dopolnjen s svetovanjem in grafičnim oblikovanjem, zato smo pravi naslov za vse, ki želite izboljšati prepoznavnost vašega podjetja in s tem pridobiti nove stranke. Pomagamo vam tudi pri personalizaciji daril za poslovne partnerje, pri čemer so še posebej priljubljeni unikatni koledarji. Digitalni tisk vizitk in drugih tiskovin vas bo zagotovo prepričal s kvaliteto, hitrostjo in zelo nizkimi cenami!


Ni komentarjev:

Objavite komentar