četrtek, 6. oktober 2016

Digitalni tisk vizitk

V tiskarni Košir vam na področju digitalnega tiska nudimo tiskanje vizitk, plakatov in na kuverte v najsodobnejši tiskalni tehniki. Digitalni tisk omogoča zelo hitro izdelavo tiska, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Kot jo na primer potrebuje offset tisk. Tiskanje poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, vendar lahko s profesionalnimi stroji tiskamo na večje površine, hitreje in tudi ceneje. Digitalni tisk namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Digitalni tisk se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Digitalni tisk je primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova, primeren pa je tako za številčno majhne kot za večje naklade.
Personaliziran digitalni tisk bo vaši tiskovini dal unikaten pečat. To še posebej velja za digitalno tiskanje vizitk, plakatov, koledarjev in letakov. 
   
digitalni tisk košir

Tiskanje na kuverte - prvi vtis je pomemben


Dobro izdelana in lična vizitka, kuverta ali plakat so lahko zelo učinkovito promocijsko sredstvo vašega podjetja, saj lahko pozneje pripomorejo k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Pri direktnem marketingu tiskanje na kuverte odloča o tem, ali bo vaša potiskana kuverta pristala odprta na mizi ali v košu pod njo. Zaradi tiskanja na kuverte kuverta danes ne hrani več le vsebine, ampak vedno bolj prevzema predstavitveno vlogo, bodisi z logotipom podjetja ali pa osnovno informacijo, ki naslovniku predstavlja vas in vašo dejavnost in kaj vi lahko storite za njega.
Presenečeni boste nad pestro izbiro velikosti in formatov izdelave kuvert, ki jih nudimo. Število barv tiska ali tiskanje na zavihek kuverte ravno tako ni ovira

Tiskanje vizitk in plakatov po meri vašega podjetja


Tiskanje vizitk in plakatov v našem podjetju je hitro in enostavno, za izdelavo pa so vam na voljo različni materiali. Za tiskanje vizitk in plakatov uporabljamo kakovostne papirje, možno pa jih je tudi plastificirati ali lakirati. Debelino papirja pa izberite glede na tip vsebine, namen in način distribucije. Glede na tip lahko izbirate med sijaj in mat videzom, na voljo pa je tudi zlatotisk.

Prepustite tako grafično oblikovanje kot digitalni tisk strokovnjakom. Z nami bodo vaše tiskovine estetsko všečne in zanimive. V tiskarni Košir so vam na voljo tudi druge storitve, kot je npr. izdelava štampiljke. Obiščite nas.

digitalni tisk košir


Ni komentarjev:

Objavite komentar