sreda, 5. september 2012

 Cvetličarna Iris


Cvetličarna Iris Varga s.p. vam nudi široko izbiro cvetja. Lončnice, rezano cvetje, venci, ikebane, klasični, bidermajer in poročni šopki. Poskrbimo za lep aranžma in dekoracijo. V ponudbi najdete še aranžirane sveče in okrasne podstavke za rastline. Lahko kupite tudi črno zemljo za lončnice.

Naša cvetličarna ima tudi lasten rastlinjak, kjer gojimo pelargonije in krizanteme.

Ponudba storitev v cvetličarni Iris je:

Aranžiranje daril in dekoracija prostorov sta pri nas vedno izvedena profesionalno s povdarkom na estetiki. Okrašujemo vse vrste prostorov za najrazličnejše svečanosti.

Tudi ob težkih trenutkih vam želimo stati ob strani s kar najlepšimi žalnimi aranžmaji, venci in ikabanami. Če želite vam pomagamo urediti tudi grobove.

Za ureditev balkonov ali okenskih polic vam priporočamo okrasitev s pelargonijami, ki jih gojimo sami v našem rastlinjaku.

Dostavo cvetja nudimo v Prekmurju, preko pošte Slovenije pa v sa ostala mesta. Dostava je možna za bidermajer šopke, darilni šopki, žalni venci, žalne ikebane, suhe ikebane in sveče. Dostava v razdalji 30 km in nad 30€ se izvede brezplačno.

Krizanteme gojene v našem rastlinjaku so zelo primerne za krasitev grobov ob Dnevu mrtvih (1.nov.). Izbirate lahko med oblikami krizantem: "pajki", "bunke" in "marjetke", ki so lahko sveže rezane in zelo lepo izgledajo v vazah.

Poročno cvetje, kot že ime pove zajema oblikovanje poročnega šopka, okrasitev avtomobila, okrasitev cerkve, naprsni šopki in okrasitev miz kjer se bo svečani dogodek odvijal.

Pri nas vam omogočamo tudi svetovanje glede rož. Pozanimate se lahko glede presajanja rož, bolezni rož, okrasitve prostorov in gnojenju sobnih in zunanjih rastlin.




Ni komentarjev:

Objavite komentar