torek, 4. september 2012

Cementni izdelki Bogataj



V podjetju cementni izdelki Bogataj lahko izbirate iz široke ponudbe izdelkov iz betona. Največkrat so to: dekorativni elementi, kipi, reliefi, betonska korita za rože, vodnjaki, lijaki, vrtne sedežne garniture, vodne fontane, betosnki stebri za ograje, betonski kamin, betonska okna in še mnogo več.

Betonski elementi so namenjeni olepšavi vrtov, parkov, pokopališč itd. Za popestritev zunanjih pa tudi notranjih prostorov izbirajte naslednjih sklopov artiklov v ponudbi:
  • živali
  • korita in podstavki
  • balustri in stebrički
  • stebri in svetilke
  • vodnjaki in fontane
  • vrtna garnitura in kamini
  • vse za vrt

Živali ali palčki iz betona so namenjeni vnosu igrivosti v zunanje in notranje prostore.

Korita in podstavki za rože vam vnašajo pridih rustikalnosti v okolje, ki je že tako namenjeno lepemu.

Balustri in stebrički so lahko uporabljeni kot zaključki pri ograji, mostu itd. So pravtako rustikalni z lepimi zaobljenimi linijami.

Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni stebri in svetilke je še vedno zelo priljubljen. Ne samo, da v vašo okolico vnaša duh preteklosti, nenadomstljiv je tudi zaradi svojih oblik, trajnosti in prijetne sence, ki jo nudi v vročih dneh.

Fontane in vodnjaki, ali pa vrtna vodna korita so lahko enostavnih oblik, po želji pa jih okrasimo tudi z rustikalnimi elementi. Betonski umivalniki so primerni za montažo na steno ali katere druge nosilne elemente. Prostori kjer se voda teče in šumlja so prijetni za sprostitev in druženje, saj ugodno vpliva na počutje.

V sklop vrtne garniture spadajo mize in klopi najrazličnejših oblik ter vrtni kamini. Seveda imate možnost nakupa samo enega dela garniture, če tako želite. Vsi elementi betonske vrtne garniture so kakovostni, trajni in so poleg tega zelo enostavni za vzdrževanje.

Kot ste lahko ugotovili pri nas dobite vse za lep vrt. Lahko si omislite tudi betonska okna za hišo in vse ostale dodatke za zunanje pa tudi notranje bivalne prostore. Oglejte si našo spletno stran: www.cementniizdelkibogataj.si



Ni komentarjev:

Objavite komentar