ponedeljek, 27. avgust 2012

Bial d.o.o. - prodaja radiatorjev


V podjetju Bial vam nudimo:

  • cevne radiatorje Classic
  • drznejše oblikovane radiatorje Quadro
  • prefinjene radiatorje A-line
  • električno ogrevane radiatorje
  • radiatorje obešalnike

Radiatorji Bial so znani po tem, da funkcionalno vrednost radiatorjev nadgradimo v kreativno pohištvo ekskluzivnih oblik, tudi po meri.

Radiatorji Classic so namenjeni ogrevanju in sušenju, zato so zelo primerni za kopalnice.

Radiatorji linije Quadro so sestavljeni iz kvadratnih cevi in stekla, lahko ogledala ali celo umetniške slike. So stenski radiatorji, ki se izdelujejo izključno po meri. Primerni so za vse prostore, saj jih navdahnejo s svojo lepoto.

Cevni radiatorji A-line so primerni za ogrevanje in sušenje, so zelo različnih oblik, predvsem imajo širok barvni spekter (200 barv), lahko pa so tudi kromirani. Primerni predvsem za kopalnice in druge sanitarne prostore.

Če si želite čisto posebnih radiatorjev ali takšnih, ki bi se lepše ujemali z vašimi prostori, potem so radiatorji po naročilu pravi za vas. Navdušili vas bomo z drznostjo, kreativnostjo in funkcionalnostjo.

Kopalniški radiatorji obešalniki ali sušilniki so primerni predvsem za majhne prostore, kjer ne morete drugače sušiti perila oziroma na steni s svojo prilagodljivostjo omogočajo boljši izkoristek prostora.

Zelo uporabni pa so tudi električni grelniki, ki se odlikujejo po svoji hitrosti ogrevanja prostorov. Glede na velikost prostorov se seveda prilagodi tudi velikost električno ogrevanih radiatorjev.


Ni komentarjev:

Objavite komentar