petek, 24. avgust 2012

Avtošola Vezi


Da bi se uspešno in varno pripravili na vozniški izpit, kategorije A, B, C, E in H izberite avtošolo Vezi d.o.o. Pri nas lahko opravljate še tečaje prve pomoči, CPP-ja, predizpit vožnje in na koncu še sam vozniški izpit.

Znamke avtomobilov, ki so vam na voljo za šolo vožnje so: Audi A4, VW Golf in Polo, Opel Corsa ter Renault Clio. Vozila so sodobno opremljena in imajo klimatske naprave.

CPP izpit je predpogoj za vozniški izpit. Gre za teoretični izpit iz cestnoprometnih predpisov. Pri nas se vpišete na tečaj cpp, kjer vam strokovnjaki na tem področju podajajo snov. V večji meri gre za predavano snov na podlagi katere se rešujejo pole podobne tistim, ki vas čakajo na izpitu. Važno je poznavanje pravil v cestnem prometu, reševanje problematičnih situacijna cesti, poznavanje vozila in vseh njegovih funkcij, predvsem pa je bistvena varnost v prometu. 

Preden boste odšli na vozniški izpit, boste do pridobitve zadostnih ur vožnje, vozili po naseljih z gostim in redkim prometom, da si boste pridobili dovoljšno mero izkušenj, s katerimi boste odšli na vozniški izpit ali takoimenovano "glavno vožnjo". Poleg inštruktorja vas bo spremljal član republiške komisije. 

Se vam že mudi? Vpišite se v avtošolo Vezi!
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar