torek, 19. junij 2012

 

Catering oprema AG VEBO d.o.o.





V primeru, ko organizirate prireditev kontaktirajte naše podjetje. AG Vebo poskrbi za pripravo, dostavo in postrežbo hrane in pijače. Na družabnih dogodkih morate kot gostitelj poskrbeti za ugodje vaših gostov in mi smo pravi naslov zato. V ponudbi pa smo za vas pripravili še veliko več.

 

Catering oprema za družabne dogodke


Vsak dogodek mora biti natančno načrtovan, od števila gostov, prostora, kjer se bo dogodek odvijal, do vremenskih razmer. Da bo okusna hrana vsem dejavnikom navkljub tudi lepo postrežena, so potrebne zložljive mize z namiznimi ploščami, zložljivi stoli in lepo pogrnjeni prti. Glede na vaše potrebe se določi tudi primerna catering oprema za vas.

 

Izposoja gostinske opreme


Gre za poslovni najem oziroma izposojo gostinske opreme. Po preteku dogovorjenega časa, v katerem ste imeli opremo na voljo, jo vrnete najemodajalcu. Operativni leasing opreme je najbolj ugoden za pravne osebe in samostojne podjetnike. Oprema je lahko izposojena od 15 mesecev do 5 let, najemnina pa znaša od 1.000€ do 50.000€. Postopek je enostaven in hiter.

 

Oprema za gostinske lokale

Opremo za gostinske lokale ločimo na notranjo in zunanjo. Notranjo opremo predstavljajo gostinske mize in stoli, zunanjo opremo pa vrtni stoli in mize. Pri nas so vam na voljo leseni, usnjeni in plastični stoli, nizke ali visoke barske mize, stoli so lahko vrtljivi fotelji, naslanjači itd. Vsekakor imamo široko izbiro gostinske opreme, za bolj ali manj zahtevne kupce. Pomembna nam je estetska usklajenost lokala znotraj in zunaj.

 

Vrtno pohištvo iz umetnega ratana

Pohištvo iz umetnega ratana za vrtove je vedno bolj priljubljeno za opremljanje zunanjih in notranjih prostorov. Naslanjači, mize in stoli iz ratana so zelo lahki in enostavni za premikanje in čiščenje. Pleteno pohištvo daje vsakemu prostoru prijeten videz topline vsklajenosti z naravo. Naraven ratan zahteva več vzdrževanja kot umeten, zato je čedalje bolj priljubljen, saj mu vremenski vplivi ne pridejo do živega. Še posebej je priporočljiv v gostinske namene, kjer se dnevno izmenjuje veliko ljudi. Pohištvo iz ratana si lahko izberete v različnih barvah, materialih in oblikah, po želji!

Ni komentarjev:

Objavite komentar