ponedeljek, 18. junij 2012

 

AC Kondor Volkswagen


Podjetje AC Kondor je specializirano za prodajo in uradni servis Volkswagnovih gospodarskih in osebnih vozil. Prodajamo rabljene in nove avtomobile, servisiramo in polnimo klimatske naprave, prodajamo pnevmatike in platišča ter opravljamo kleparska dela. Zanesete se lahko tudi na finančno svetovanje in zavarovanje vozil.

 

Gospodarska vozila Volkswagen na voljo pri nas


Manjši dostavniki in prostornejši robustneži za gospodarske namene:

 - Caddy
 - Amarok
 - Transporter
 - Crafter

 

Prodaja novih osebnih avtomobilov


V naši prodajalni vozil vas vedno znova presenečamo s prodajnimi akcijami in ugodnostmi v bogati ponudbi osebnih vozil znamke Volkswagen. S prodajo se ukvarjamo že od leta 1997, zato se ponašamo z mnogoterimi izkušnjami v prodajnem poslu. Oglejte si vse prodajne modele na sedemsto kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru in izberite avto zase!

 

Kleparska dela, klimatske naprave in pnevmatike


Nudimo vam kleparska popravila vaših avtomobilov v primeru, ko jih poškoduje toča ali katera druga nezgoda v kateri ste se znašli. S popravili in rednim vzdrževanjem skrbimo za vaše klimatske naprave. Na voljo vam je tudi pestra izbira pnevmatik in platišč za jeklene konjičke.

 

Servisiranje avtomobilov


Pri nas lahko opravljate redne servisne preglede, na voljo pa smo vam tudi v primeru nezgod in poškodb na vašem vozilu. Za avtomobile skrbimo z orginalnimi deli in usposobljenim kadrom strokovnjakom, ki dela na vozilih izvajajo. Obiščite Volkswagen servis Ljubljana!

 

Finančno svetovanje ob nakupu avtomobila


V AC Kondor vam pomagamo izbrati obliko financiranja prilagojeno vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. Oglejte si ponudbo kreditov in leasingov pri finančnem partnerju družbi Porsche Kredit in Leasing. Obiščite pa tudi našo spletno stran: www.ac-kondor.si in si oglejte plačilne pogoje.









Ni komentarjev:

Objavite komentar