petek, 21. julij 2017

Novo skladiščenje izdelkov in materiala pod ustreznimi temperaturnimi režimi

Podjetje Oblč se ukvarja z oddajo sodobnih in vrhunsko opremljenih prostorov, ki so namenjeni skladiščenju materiala in zahtevnih izdelkov za različne panoge (kemija, farmacija, prehrambna industrija, elektronika itd.).
Skladiščenje materiala
Skladiščenje je pomembna funkcija, ki je odgovorna predvsem za ustrezno shranjevanje materiala in proizvodov. V našem podjetju bomo poskrbeli, da bodo vaši izdelki skladiščeni varno in pod ustreznimi temperaturnimi režimi. Da bi posel potekal kar se da nemoteno in učinkovito, predvsem pa, da bi lahko poskrbeli za novo skladiščenje, je potrebna dobra organiziranost in usklajena notranja logistika. Skrbi predvsem za to, da posel znotraj ene organizacijske enote poteka nemoteno in optimalno. Ključnega pomena je, da ima podjetje na voljo ustrezen prostor za novo skladiščenje. V podjetju Oblč lahko najamete sodobno opremljene in primerne skladiščne prostore in ostale prostore, kjer boste lahko poskrbeli za primerno skladiščenje materiala in izdelkov pod ustreznimi temperaturnimi režimi. Skladiščenje pod temperaturnimi režimi je pomembno predvsem za zahtevne panoge kot sta farmacija in prehrambna industrija.

USTREZNO SKLADIŠČENJE IN NALOGE, KI JIH OPRAVLJAMO ZA VAS

Ustrezno in kakovostno skladišče je izrednega pomena za skladiščenje materiala in izdelkov. Na ta način se kaže uspešnost podjetja, ki skladiščenje potrebuje, saj se samo s pravilnim skladiščenjem lahko zagotovi kakovost materiala in izdelkov. Mi vam to lahko ponudimo in zagotovimo. Vzroki za skladiščenje so lahko različni (neskladje med časom proizvodnje in časom uporabe izdelkov, oddaljenost, potreba po varni oskrbi itd.). Ne glede na vzrok skladiščenja, vam mi zagotavljamo diskretno in ustrezno skladiščenje vaših izdelkov. Med osnovne naloge skladiščenja spadajo: varovanje materiala pred tatvinami, razporeditev materiala znotraj skladišča, kontrola stanja zalog, skrb za red in čistočo in skrb za izvajanje skladiščenja pod ustreznimi temperaturnimi režimi, skrb za ekonomično poslovanje. Če se odločite za skladiščenje materiala in izdelkov pri nas, bomo za vas opravljali naslednje naloge: prevzem in namestitev izdelkov, uskladiščenje, varovanje materiala in produktov, izdajanje materiala in vodenje evidenc.

Skladiščenje materiala in izdelkov

SKLADIŠČA ZA SKLADIŠČENJE RAZLIČNIH PROIZVODOV IN MATERIALOV

Pri nas lahko najamete različne vrste skladišč, odvisno kakšen prostor potrebujete za skladiščenje vaših materialov in izdelkov. Imamo glavno skladišče, ki sprejema in evidentira ves material in izdelke, pomožno skladišče, kamor se odpremi blago iz glavnega skladišča, priročno skladišče, specialno skladišče (za skladiščenje npr. kemijskih izdelkov) in sprejemno skladišče, kjer vaši izdelki počakajo, da jih odpremimo v glavno skladišče. Pri nas boste dobili vse, kar potrebujete za ustrezno skladiščenje vaših izdelkov in materiala. Nahajamo se na izvrstni lokaciji, kjer imate v bližini vso potrebno infrastrukturo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar