petek, 31. marec 2017

Pravilno podiranje dreves | strokovno in zelo ugodno podiranje drevesa

Pravilno podiranje dreves zahteva upoštevanje različnih okoliščin, zato vam odsvetujemo, da se dela lotevamo sami. V podjetju Tisa, d. o. o. vam za strokovno in varno podiranje drevesa ponujamo zelo ugodne cene, zato bi bilo nesmiselno tvegati. Posek izvedemo z ustreznimi pripomočki – in to v vseh vremenskih pogojih. Po končanem delu poskrbimo tudi za odvoz lesa, dogovorimo pa se lahko tudi za odkup oziroma za to, da poiščemo ustreznega kupca. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja.
pravilno podiranje dreves

Lesni sekanci – cena za odkup še nikoli ni bila tako ugodna

Med lesno biomaso še vedno veljajo za najcenejše lesni sekanci. Cena lesnih sekancev je odvisna od vlažnosti in prevladujoče frakcije delcev. Zaradi višjih stroškov proizvodnje so praviloma sekanci z nižjo vsebnostjo vode in manjšimi delci dražji. če vas zanimajo lesni sekanci oz. njihov odkup, vabljeni v EVJ center, kjer so na voljo kakovostni smrekovi sekanci, primerni tako za ogrevanje kot tudi za zastirko, ki jo lahko uporabite na vašem vrtu.

Več tukaj.

Sekanci

Ugodna prodaja sadik sadnega drevja in pester izbor

Prodaja sadik sadnega drevja v podjetju Tisa d.o.o. zajema zelo veliko možnosti izbire, zato boste zagotovo našli tisto sadiko, ki jo iščete. Zagotovo vas bo navdušila tudi ugodna cena sadik – tako majhnih kot velikih. Ob nakupu sadike sadnega drevja boste deležni tudi strokovnih nasvetov o vzgoji in sajenju. Prodajo dopolnjujejo tudi storitve, kot so profesionalno sajenje in obrezovanje, pri čemer upoštevamo najsodobnejša arboristična načela.

Več tukaj.

Prodaja sadik

Posek in spravilo lesa je najbolje prepustiti usposobljenim osebam

Sečnja je gozdarska dejavnost, s katero se iz gozda odstranjuje drevesa. Letni gozdni posek je v enem letu predvidena količina posekanega lesa v gozdu. Posek in spravilo lesa je lahko v določenih situacijah zelo zahtevno in nevarno opravilo, zato naj ga vedno opravljajo le zato usposobljeni in opremljeni sekači, ki imajo opravljen ustrezen tečaj. Večje, debelejše in večjo kot ima drevo krošnjo, bolj zahtevno je njegovo podiranje.

Več tukaj.

Posek lesa

Mulčer za strme terene v veliko pomoč pri čiščenju zaraščenih površin

Za čiščenje površin v zaraščanju ter vzdrževanje gozdnih in kmetijskih površin uporabljamo gozdarski mulčer, ki lahko zdrobi vse vrste lesa, vej, grmičevja, lesnatih rastlinskih ostankov, podrastja, dračja ter tanjših debel. Gozdarski mulčer je primeren tudi za strme terene, uporabimo pa ga lahko tudi pri obnovah sadovnjakov, pripravi igrišč za golf in smučarskih terenov. Brez razkopavanja in uničevanja zelenic.

Več na: www.tisa.si/mulcerji

Mulčer

Čelni nakladalec za traktor – ponudba čelnih nakladalnikov STOLL

Čelni nakladalec za traktor STOLL je znan po vrhunski kvaliteti in izjemni funkcionalnosti, zato je zares odlična izbira. Čelne nakladalnike vam nudimo tudi v podjetju Profi kmet, v katerem vam bomo pred samim nakupom tudi z veseljem svetovali. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe na spletni strani – ne spreglejte katalogov in posnetkov, ki prikazujejo nekatere izmed izdelkov v naši ponudbi. Veselimo se vašega nakupa!
Čelni nakladalec za traktor

Cene gozdarskih prikolic, ki slovijo kot izjemno kvalitetne gozdarske prikolice

Gozdarske prikolice lahko uporabimo pri izvedbi različnih del. Pomembno je, da se odločimo za kvalitetno prikolico, ki je strankam dostopna tudi zaradi ugodne cene. Prikolice vam nudimo tudi v podjetju Profi kmet, v katerem vam zagotavljamo, da so cene gozdarskih prikolic glede na njihovo kvaliteto izdelave neverjetno ugodne. Vabimo vas k ogledu naše spletne strani!
gozdarske prikolice z dvigalom

četrtek, 30. marec 2017

Varjenje aluminija po najsodobnejših postopkih

Z varjenjem aluminija nerazdružljivo spojimo dva kosa materiala, kar je zahteven in težak postopek. V podjetju Tinde imamo neprecenljive izkušnje tako za klasično spajanje kot varjenje aluminija po TIG postopku. Slednji je zahtevnejši in dolgotrajnejši postopek, a omogoča močnejše in bolje zvare, ter je predvsem primeren takrat, ko je zahtevana večja natančnost. Za imenom podjetja stojijo strokovnjaki za varjenje aluminija po TIG postopku ter prijazni ljudje, ki se vsaki stranki individualno posvetujejo in vam pomagajo, kadar potrebujete visokokakovostne izdelke. 

varjenje aluminija

Protipožarni sistemi in požarna varnost v stavbah

Nihče si ne želi v požaru izgubiti lastnine, pomanjkljivi protipožarni sistemi pa lahko vodijo celo v lažje ali hujše telesne poškodbe ljudi. Zato je bistveno premisliti tudi požarno varnost v stavbah. V podjetju Tinde d.o.o. smo razvili lasten in inovativen protipožarni sistem, za katerega lahko brez obotavljanja jamčimo kvaliteto. Ker so ga razvili naši strokovnjaki, ga tudi dobro poznamo, tako da vam lahko najbolje svetujemo, kateri sistem je za vas najprimernejši, zagotovimo pa vam tudi kvalitetno in natančno montažo.

Protipožarni sistemi

Požarna varnost za vas in vaše premoženje

Požarna varnost naj bo prioriteta, ko gradimo ali obnavljamo objekt. Primerno varstvo pred požarom lahko namreč pomeni razliko med tem, ali bomo v požaru izgubili svoje premoženje in sebe ali druge izpostavili nevarnostim ali ne. V podjetju Tinde smo ponosi na svojo strokovnost in inovativnost ter smo razvili lasten sistem požarne varnosti. Ob naročilu vam ga tudi montiramo, predvsem pa ga natančno poznamo in vam lahko svetujemo pri vsem, kar potrebujete za svojo varnost.

požarna varnost



Kleparski izdelki visoke kvalitete in po ugodnem ceniku

V podjetju Tinde izdelujemo visokokvalitetne pločevinaste kleparske izdelke: žlebove, odtočne cevi, kljuke za žlebove, objemke odtočnih cevi, okenske police, strelovode, snegolove, obrobe prebojev konstrukcije dimnikov in zračnikov in na željo strank tudi druge kleparske izdelke. Cenik je ugoden in konkurenčen. Ponašamo se z visoko kakovostjo storitev, ažurnostjo, prijaznostjo, upoštevanjem vaših želj in z vsesplošnim pozitivnim odnosom do okolja in strank. Drugi nas ocenjujejo kot partnerja, ki se drži dogovorjenega. Za povpraševanje in cenik kleparskih izdelkov nas kontaktirajte.

kleparski izdelki

Barvno fotokopiranje in črno-belo fotokopiranje po ugodni ceni

Barvno fotokopiranje ali črno-belo fotokopiranje je mogoče hitro in ugodno izvesti tudi v večjih formatih. V podjetju Tinde d.o.o. imamo na voljo sodobne in kvalitetne fotokopirne stroje, zagotovljene pa imamo tudi prostorske pogoje, tako da vam lahko ustrežemo na vseh področjih. Fotokopiramo manjše in večje formate – vse tja do velikih plakatov velikosti A0. Ob tem vam nudimo tudi storitve plastificiranja ter spiralne ali toplotne vezave. Material za fotokopiranje nam lahko dostavite na USB ključku, DVD-ju ali drugem nosilcu, za ostalo poskrbimo mi!

barvno fotokopiranje

Šola vožnje Ljubljana – katera je najboljša avtošola v Ljubljani?

Šola vožnje v Ljubljani nam ponuja pestro izbiro različnih avtošol, med katere sodi tudi avtošola 3D. Kandidati pridobijo tako teoretično kot tudi praktično znanje, ki je nujno potrebno za opravljanje vozniškega izpita. Iščete najboljšo avtošolo v Ljubljani? Vabimo vas k ogledu naše spletne strani, na kateri boste našli vse potrebne informacije, lahko pa nas tudi kontaktirate. Pričakujemo vas v avtošoli 3D!
Šola vožnje Ljubljana

nedelja, 19. marec 2017

Strešne konstrukcije – nadstreški za avto

Jeklene strešne konstrukcije, med njimi so tudi nadstreški za avte, odlikuje trdna jeklena konstrukcija, ki zagotavlja enostavno in varno zaščito vašega avtomobila pred neugodnimi vremenskimi pojavi, kot so dež, toča in sneg. Vaše vozilo bo z nadstreški za avte tako varno pred rjavenjem, bledenjem barve in praskami.
Tako izdelava kot montaža nadstreška je hitra, zato prihranimo na času in denarju. Kovinski nadstrešek za avto predstavlja zelo pametno in dolgoročno naložbo, poleg tega pa je ugodna tudi cena nadstreška.


nadstrešek za avte

Izdelava in montaža varjene konstrukcije vrhunske kakovosti po ugodni ceni

Kovinske konstrukcije, še zlasti jeklene varjene konstrukcije, se danes uporabljajo na vseh krajih sveta, saj so nosilne, potresno varne, enostavne za vzdrževanje, hitro izvedljive in mnogo lažje od betonskih. Jeklo je zelo uporaben material, zaradi izrednih tehničnih lastnosti pa tudi eden od najpomembnejših in najbolj cenjenih široko uveljavljenih sodobnih materialov. Priljubljene pa so tudi železne konstrukcije, npr. za hleve, ki so ob primerni zaščiti ravno tako trpežne kot jeklene konstrukcije.

Več tukaj.

varjena konstrukcija

petek, 17. marec 2017

Najcenejša dostava paketov – vedno zanesljiva in hitra pošta Ljubljana

Najcenejša dostava paketov in 100% zanesljivost. Dodajmo še prijazne kurirje in dostavo v zgodnjih urah – kaj dobimo? Mestno dostavo! V kolikor vas zanima hitra pošta Ljubljana obiščite našo spletno stran in preverite, katere ugodnosti vas čakajo. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo, zato nas lahko kontaktirate s pomočjo podatkov, ki so navedeni na spletni strani. Odločite se za najcenejšo dostavo paketov.
Najcenejša dostava paketov

Hitra pošta v Ljubljani – zanesljiva hitra pošta

Hitra pošta Ljubljana vam sedaj nudi tudi izjemno hitre dostave, na katere se lahko 100% zanesete. V mestni dostavi samo za vas dostavljamo že v zgodnjih dopoldanskih urah. Paket bo dostavil nasmejan kurir, ki mu delo z ljudmi in paketi zares ni odveč. Si tudi vi želite takšne hitre pošte? Vabimo vas, da se vključite v naš kurirski sistem. Vse potrebne informacije boste našli na naši spletni strani, zato vas vljudno vabimo k njenemu ogledu.
hitra pošta Ljubljana

Rezkar za les – brušenje namiznega in CNC rezkarja po ugodni ceni

Ker je izjemno pomembno, da so rezkarji za les kvalitetno nabrušeni vam v podjetju Brusilnica Treven zagotavljamo kakovostno in natančno brušenje rezkarjev za les. Odločite se lahko za brušenje namiznega rezkarja ali drugih rezkarjev. Vaš namizni rezkar bo po brušenju deloval brezhibno in natančno.
namizni rezkar

četrtek, 16. marec 2017

Cilindri Smc s hitro dostavo po vsej Sloveniji in po ugodni ceni

Cilindri Smc so znani po svoji izjemni kvaliteti, ki je cenjena po vsej Evropi. V Sloveniji jih najlažje dobite prek podjetja S3C, saj smo dobavitelj njihovih originalnih delov. Tako kvalitetnih pnevmatskih cilindrov po boljših cenah ne boste dobili nikjer drugje. Naročila sprejemamo kar prek spletne trgovine, kjer najdete katalog vseh cilindrov. Res je, da je za podobne pnevmatske cilindre cena lahko različna, zato bomo skupaj našli najboljšo alternativo za vaše specifične potrebe. Za Cilindre Smc nudimo hitro dostavo.
Cilindri Smc

Elekromagnetni ventil po ugodni ceni in drugi industrijski ventili

Elekromagnetni ventil po ugodni ceni dobite pri S3C, kjer lahko kar prek spleta naročite vse pomembne komponente za hidravliko in pnevmatiko. Vemo, da je za hidravlični elektromagnetni ventil cena pomemben dejavnik, a še zdaleč ne edini. Zato ponujamo odlično kombinacijo kvalitete in cenika. Naša ponudba hidravličnih elektromagnetnih ventilov zajema ventile z ročico, vmesne ventile, dušilne in dušilne nepovratne ventile, 5/2 potne drsne ventile, 2/2 potne sedežne ventile in številne druge.
hidravlični elektromagnetni ventil

sreda, 15. marec 2017

Prezračevalni sistemi MIKrovent – prednosti prezračevanja z rekuperacijo

Prezračevalni sistemi MIKrovent – zakaj prezračevanje z rekuperacijo?


Prezračevalni sistemi MIKrovent nam omogočajo velik prihranek, so enostavni za uporabo in nam zagotavljajo kakovostno prezračevanje prostora pri zaprtem oknu. Za vse dodatne informacije o prezračevanju hiše z MIKrovent prezračevalnim sistemom oziroma o prezračevanju z rekuperacijo smo vam na voljo v podjetju Mikrovent. Kontaktirate nas lahko s pomočjo podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani – vljudno vabljeni k ogledu ponudbe!



Prezračevalni sistemi Mikrovent za udobno in kakovostno bivanje v hiši

Prezračevalni sistemi Mikrovent omogočajo svež zrak v vašem prostoru


Prezračevalni sistemi Mikrovent skrbijo za to, da se bostem v svojem domu počutili prijetno in udobno. Pri prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom se toplota ne izgublja, ni prepiha in vdora slabega zraka, zato je prezračevalni sistem Mikrovent veliko bolj primeren kot naravno prezračevanje. Odločite se za prezračevanje hiš z Mikrovent prezračevalnim sistemom in zadihajte v svojem domu.




Žica za varjenje različnih kvalitet – poceni inox žica

Žica za varjenje predstavlja potrošni material, saj jo pri varjenju uporabljamo vsakodnevno. Pomembno je, da izberemo pravo dimenzijo in kvaliteto. Ne veste, katero izbrati? Ne skrbite – v podjetju Ingvar strankam z veseljem pomagamo pri nakupu. Na voljo so vam tudi inox žice po ugodni ceni. V povezavi s vprašanji nas kontaktirajte s pomočjo informacij, ki jih najdete na spletni strani.

Več na: www.ingvar.si/dodajni-material-varjenje/varilna-zica

Žica za varjenje

Varjenje mig mag – vse o varjenju mig

Varjenje mig mag je precej zahtevno opravilo, ki pa bo z varilnimi aparati podjetja Ingvar precej poenostavljeno. Vse, kar morate vedeti o varjenju mig si lahko preberete na spletni strani, lahko pa nas tudi kontaktirate. Nudimo vam varilne aparate po ugodnih cenah, ki so zares vredni nakupa. Veselimo se vašega nakupa saj vemo, da bo s pomočjo naših aparatov vaše delo opravljeno profesionalno.

Več tukaj.

Varjenje mig

Varjenje aluminija – zakaj izbrati TIG varjenje aluminija?

Varjenje aluminija lahko predstavlja težavo za vse, ki na tem področju niste dovolj izkušeni. Gre za precej zahtevno opravilo, ki se ga je mogoče priučiti. Glede na material je potrebno izbrati pravi postopek varjenja. TIG varjenje aluminija je najboljša izbira postopka za omenjen material. V podjetju Ingvar smo za vas pripravili program, v katerem boste našli tudi opremo, s katero se lahko zaščitite pri varjenju aluminija. Prav tako pa vam bomo z veseljem tudi svetovali.

Več tukaj.

Varjenje aluminij

Plazemsko rezanje z rezalno mizo – hiter plazemski razrez

Plazemsko rezanje je s CNC rezalno mizo precej preprosto. Na tak način lahko dosežemo visoko natančnost in kakovost plazemskega razreza, prav tako pa je postopek zelo hiter. Rezalna miza vam je na voljo tudi v podjetju Ingvar, zato vam svetujemo, da preverite našo ponudbo. Imate dodatna vprašanja? Ne skrbite – kontaktirajte nas, saj vam bomo z veseljem pomagali. Veselimo se vašega vprašanja!

Več na: www.ingvar.si/plazemsko-rezanje-hypertherm

Plazemski razrez

CO2 varilni aparati po ugodnih cenah – kvalitetni aparati za varjenje

CO2 varilni aparati podjetja Ingvar slovijo po visoki kvaliteti, neverjetni funkcionalnosti in ugodni ceni. Vaše skrbi glede nakupa so odveč, saj vas aparat za varjenje nikakor ne bo razočaral. Delo z njimi je profesionalnim varilcem v užitek. Za vse ostale informacije smo vam vedno na voljo, zato nas lahko kadarkoli kontaktirate. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vljudno vabljeni k ogledu naše ponudbe!

Več tukaj.

CO2 varilni aparat

Avtomatska varilna maska – zaščitne avtomatske varilne maske

Avtomatska varilna maska je odlična zaščita za profesionalne varilce. Odlikujejo jo številne prednosti, ki si jih lahko ogledate na spletni strani. Ena izmed njih je tudi samodejno prilagajanje avtomatske varilne maske. V podjetju Ingvar vam bomo z veseljem svetovali, zato nas kontaktirajte. Veselimo se vašega nakupa, saj vemo, da boste z avtomatsko varilno masko pri svojem delu varni!

Več na strani: www.ingvar.si/ingvar-varilna-oprema

Avtomatska varilna maska

Magnet kot odličen pomočnik pri industrijski obdelavi materialov!

Čeprav magnet služi predvsem ločevanju kovin in nekovin, se na različne načine uporablja tudi tam, kjer se ne dela neposredno s kovino. Pri obdelavi plastike na primer se uporabljajo magnetna vpenjala za orodja, ki bistveno pripomorejo k optimizaciji delovnega procesa. V industrijskih obratih, kjer se uporabljajo vpenjala za orodja, je vsekakor pametno premisliti o tem, ali lahko svojo vlogo odigra tudi magnet. Z nadgradnjo na avtomatiziran magnetni vpenjalni sistem bo učinkovitost dela drastično poskočila!

Več na strani: ilirik.si/magnetna-tehnologija

Magnet

torek, 14. marec 2017

Elektromagneti za vrata se odlično znajdejo v najrazličnejših vlogah!

Elektromagneti za vrata omogočajo, da se zgradba hitro in avtomatizirano odzove na različne dogodke, pri katerih je hitrost ključnega pomena. Ker se v kombinaciji z elektromagneti prodaja še vrsta drugih elementov požarne zaščite, je to odlična rešitev za omejevanje požarov, vsestranska uporabnost elektromagnetov za vrata pa pomeni, da lahko z njimi opremite tudi zasilne izhode in druge podobne prehode. Ker se elektromagneti prodajajo v različnih izvedbah, bodo zadostili potrebam in željam vsakega uporabnika – primerni so celo za steklena drsna vrata!

Več tukaj.

Elektromagnet za vrata

Permanentni magneti lahko močno poenostavijo vaše delo!

Permanentni magneti so zelo vsestranski. Seveda služijo predvsem ločevanju kovin in drugih materialov, a to lastnost je mogoče zelo domiselno izkoristiti. Magneti tako ne pridejo v poštev le tam, kjer se ločuje odpadke – na skoraj vsakem delovnem mestu, kjer se obdeluje kovina, bodo prišli prav tudi permanentni magneti. Cena magnetov je namreč dostopna, tako da si lahko delo močno poenostavite že za minimalen finančni vložek. Preverite ponudbo permanentnih magnetov in poiščite rešitev, ki vam bo olajšala življenje!

Več tukaj.

Permanentni magneti

Magnetni filtri zagotavljajo optimalno delovanje gretja in hlajenja!

Čeprav se magnetni filtri uporabljajo za prečiščevanje vseh vrst tekočin, so najbolj uporabni v hladilnih in grelnih sistemih, na primer v toplotnih črpalkah. V teh napravah je še kako pomembno, da je voda čista, za kar poskrbijo permanentni magneti v filtrih. Ti iz vode izločijo kovinske delce, s tem pa magnetni filter izboljša učinkovitost opreme, predvsem pa odpravi morebitne težave in podaljša življenjsko dobo. Permanentni magneti so torej dobro zagotovilo za učinkovito gretje in hlajenje povsod, kjer to delo opravlja tekočina!

Več tukaj.
magnetni filter

Magnetne rešetke za enostavno ločevanje kovin pri delu!

Brez magnetne rešetke bi bilo ločevanje razsipnih kovinskih delov prava nočna mora. Si predstavljate, da bi morali ročno brskati po kupu drobnih kosov in iskati tiste, ki so izdelane iz kovine? Na srečo to namesto vas opravi magnetna rešetka! Ne samo, da zelo učinkovito ločuje magnetne in nemagnetne materiale – pri tem ne zahteva nobene posebne pozornosti ali upravljanja! Magnetne rešetke opravljajo svoje delo učinkovito in zanesljivo, tako da boste tudi sami pri delu s kovino bolj učinkoviti in hitri.

Več tukaj.

Magnetna rešetka

Učinkovito, hitro in ugodno čiščenje hiše namesto vas

Nudimo vam kakovostno, učinkovito in hitro čiščenje hiše. Tako se boste po napornem dnevu lahko brez skrbi sprostili in hiša bo čista. Poleg ugodnega čiščenja hiše nudimo tudi čiščenja poslovnih prostorov, izobraževalnih ustanov, kinodvoran, trgovskih centrov industrijskih obratov in zdravstvenih objektov. Cenike čiščenj si lahko ogledate na naši spletni strani. Za dodatne informacije nas lahko pokličete ali si ogledate našo spletno stran. V primeru vprašanj nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Čiščenje hiše

Računovodske storitve: cena za računovodsko svetovanje s 50% popustom!

Računovodske storitve: cena se v dogovoru s stranko in na podlagi obsega del oblikuje individualno. Če želite, da vam pripravimo ponudbo, nas pokličite ali nam napišite sporočilo. Nudimo vam tudi profesionalno računovodsko svetovanje. Če ste srednje ali veliko podjetje in imate lastno računovodstvo, je za vas prava izbira naše računovodsko svetovanje, za zagotavljanje notranje kontrole in za lažje sprejemanje poslovnih odločitev, ki vas bodo vodile k želenim poslovnim rezultatom!

Več tukaj.
Računovodske storitve

torek, 7. marec 2017

Gozdarsko dvigalo za velike in kompaktne traktorje

Gozdarsko dvigalo, ki uspešno premaguje vse izzive


Naj vas prepriča naša izjemna ponudba gozdarskih dvigal najvišje kvalitete. Profi kmet je dobavitelj izjemne kmetijske in gozdarske opreme podjetij JF-STOLL, STOLL in SCANDIC. Različni modeli gozdarskih dvigal so primerni tako za velike kot kompaktne traktorje in se dobro znajdejo v vseh okoljih. Nakladalci iz najboljšega jekla podjetij z mednarodnim ugledom vas bodo prepričali in vas služili desetletja. Pridite torej k nam po odlično gozdarsko dvigalo, ki se znajde v vseh okoljih.



Gozdarske prikolice in traktorski priklopi za prikolico

Gozdarske prikolice najboljše zmogljivosti


Sodobno modernizirano gozdarstvo in kmetijstvo ne more delovati brez gozdarskih prikolic.  Scandic gozdarske prikolice z dvigali so izjemno uporabne in varne za uporabo. Podjetje kot eno redkih na svetu uporablja varjenje s plazmo in uporablja le najbolj kakovostno jeklo iz Švedske. Pri Profi kmetu smo generalni zastopnik te vrhunske firme, nudimo pa tudi rezervne dele in servis. Pri nas dobite še traktorski priklop za prikolico, ki ga boste potrebovali za delo. Po tovorno prikolico in traktorski priklop za prikolico torej kar k nam.



Gozdarske klešče za dvigovanje in prenašanje hlodovine

Gozdarske klešče za les in drugi priključki za vsestransko uporabo


Funkcionalne in vzdržljive gozdarske klešče proizvajalca STOLL dobite pri slovenskem dobavitelju Profi kmet. Tehnična izpopolnjenost, najboljši materiali in dolga življenjska doba so prednosti naše pestre ponudbe, ki jo lahko uporabljate z različnimi traktorji. Različni priključki in rotator za gozdarske klešče vam omogočajo dinamično delo na vseh terenih, tudi s kompaktnimi traktorji. Rotator za gozdarske klešče vam po ugodni ceni zagotovimo pri nas. Tehnična dovršenost vas bo prepričala, prav tako pa naše profesionalno svetovanje.



ponedeljek, 6. marec 2017

Za tiskanje vizitk je pomembno tudi grafično oblikovanje vizitk

Osebna predstavitev ali predstavitev podjetja je lahko poseben izziv, a ne za naše grafične oblikovalce, ki bodo projekt izvedli od začetka do konca. Vse se začne z idejno zasnovo, ki ji sledi grafično oblikovanje, temu pa tiskanje všečnih in zanimivih vizitk. V tiskarni Camera Ljubljana se zavedamo, da je dobro izdelana in lična vizitka za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomembna, zato se trudimo, da so naše storitve profesionalne in kakovostne.
tiskanje poslovnih vizitk

Tisk plakatov - Camera Ljubljana nudi ugodno ceno za profesionalno storitev

Kako pomembno je grafično oblikovanje za tisk plakata, vemo tudi v tiskarni Camera Ljubljana. Zato tisk plakatov vključuje tudi grafično oblikovanje. Dober plakat mora vzbuditi pozornost. Biti mora jasen, jedrnat in razumljiv. Ključni podatki morajo biti  prikazani v logičnem zaporedju, prav tako morajo biti slike in besedila na njem ustrezno razporejeni. Profesionalni grafični oblikovalec bo znal celoten ustvarjalni proces in ideje združiti v enotno, povezano zgodbo, ki bo ustrezno izrazila poslanstvo in sporočilo vašega podjetja ali ustanove.
tisk plakatov a2

sobota, 4. marec 2017

Tiskano vezje - izdelava enostranskih, dvostranskih in večplastnih vezij

Tiskano vezje predstavlja osnovo za vsako elektronsko vezje, saj nosi in povezuje električne komponente. Izdelava tiskanih vezij vključuje material, ki mu v žargonu rečemo vitoplast, strokovno pa FR4. Material je zelo vzdržljiv, saj je armiran s steklenimi vlakni. Ima zelo dobre električne lastnosti, zato se v glavnem uporablja za vse vrste elektronskih vezij, od enostranskih do večplastnih. Izdelava se začne z načrtom električnega vezja. Načrt lahko narišemo ročno z alkoholnim flomastrom, ali pa uporabimo ustrezen računalniški program.

tiskano vezje

Tiskana vezja - izdelava v nekaj korakih

Tiskana vezja, katerih izdelava je v podjetju INTEC TIV d.o.o. hitra in enostavna, predstavljajo osnovo vsakega elektronskega vezja. Njihovo izdelavo lahko opišemo v naslednjih korakih. Prvi korak je seveda načrt električnega vezja. narišemo ga lahko ročno ali pa s pomočjo računalniškega programa. Načrtu sledi prenos slike na ploščico, temu pa osvetljevanje, razvijanje, jedkanje, vrtanje in obrezovanje odvečne površine. Na koncu sledi še preizkušanje tiskanega vezja.

tiskana vezja

Tiskana vezja – izdelava odvisna od vrste podlage

Tehnologija izdelave za tiskana vezja omogoča pestro izbiro kovin, izolirnih materialov ter postopkov izdelave vezja. Postopek izdelave tiskanega vezja je odvisen v glavnem od vrste izolirne podlage. Tiskana vezja so izdelana na laminatu iz izolirne snovi, ki je z ene ali obeh strani prevlečen s tanko bakreno folijo. Bakrena folija je izjedkana tako, da bakreni vzorec določa željeno vezje. Na takšno vezje je možno strojno polagati gradnike: upore, kondenzatorje, tuljave, polprevodnike in jih potem tudi strojno spajkati.

izdelava tiskanih vezij

Izdelava tiskanih vezij – ugodna cena le ena od prednosti

Izdelava tiskanih vezij je v podjetju INTEC TIV d.o.o. profesionalna, hitra in zanesljiva, pa tudi ugodna. Cenik storitev, med katerimi je tudi izdelava tiskanih vezij, priča o ugodnih cenah. V njem so sicer navedene le okvirne cene, saj je končna cena odvisna predvsem od vaših želja.
Na voljo so enostranska, dvostranska in večplastna tiskana vezja (do 24 slojev), Flex in Rigid-Flex. Izdelava po meri vključuje tudi posebne materiale, kot so ALU in Cu sredica, Teflon, visokofrekvenčni Rogers in druge.

izdelava tiskanih vezij

Izdelava tiskanega vezja – zahtevno tiskano vezje HDI

Izdelava tiskanega vezja zajema različne faze in opremo, seveda pa je kljub precejšnji avtomatizaciji postopkov potrebno tudi poglobljeno znanje, združeno s praktičnimi izkušnjami. To velja še posebej takrat, ko proizvajamo najzahtevnejše tiskano vezje – High Density Interconnect oz. HDI, pri katerem gre, kot nakazuje že samo ime, za precej večjo gostoto komponent kot denimo pri enostranskem vezju. Tako je za izdelavo vezja iz več slojev potrebna določena dodatna oprema, možna pa je tudi uporaba posebnih materialov.

tiskano vezje

Elektronska vezja: proizvodnja in električno testiranje tiskanih vezij

Elektronska vezja so praktično povsod, čeprav jih ne vidimo. V večini primerov so to tiskana vezja, ki se uporabljajo v številnih elektronskih napravah in omogočajo njihovo delovanje. Izdelava tiskanih vezij različnih vrst in materialov za zelo različne panoge je specializacija našega podjetja INTEC TIV, kjer poskrbimo tudi za električno testiranje tiskanih vezij – z adapterji in brez njih – na delovni površini 600 mm x 650 mm. Poleg načrtovanja, izdelave in testiranja poskrbimo tudi za namestitev elementov.

elektronska vezja

četrtek, 2. marec 2017

Odkup starega lesa – od česa so odvisne cene odkupa lesa?

Odkup starega lesa v našem podjetju – cene odkupa lesa


Odkup starega lesa izvajamo tudi v podjetju TISA, v katerem odkupujemo različne vrste lesa. Pri odkupu upoštevamo določene dejavnike, ki so omenjeni tudi na naši spletni strani. V kolikor vas zanimajo cene odkupa lesa nas prosimo kontaktirajte, saj se cene med letom spreminjajo. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo, odgovoriti pa vam bomo poskušali v najkrajšem možnem času. Veselimo se sodelovanja!



sreda, 1. marec 2017

Glukozamin kompleks za lajšanje bolečin v sklepih in obnovo hrustanca

Glukozamin kompleks za obremenjene sklepe


Glukozamin kompleks pomaga starejšim z obrabljenim hrustancem, poškodovanim, profesionalnim športnikom in rekreativcem, ki močno obremenjujejo določene sklepe in imajo zaradi tega bolečine ... V naši glukozamin akciji lahko kapsule glukozamin kompleksa  kupite po ugodni ceni. Pomagale vam bodo pri obnovi hrustanca in okrevanju, delujejo pa tudi protivnetno. Kliknite in poglejte našo spletno trgovino ter naročite svoje kapsule v Legrasport  glukozamin akciji. Naročilo je hitro in enostavno, nudimo pa tudi dostavo. Ne odlašajte in si pomagajte še danes.



Ekscentrična stiskalnica in hidravlična stiskalnica - preoblikovanje pločevine

Ekscentrična stiskalnica je zraven hidravlične stiskalnice ena izmed najpogosteje uporabljanih orodji za stiskanje pločevine. S pomočjo stiskalnic lahko pločevino tudi preoblikujemo. Obiščite našo spletno stran in si oglejte kvalitetne storitve, ki vam jih ponujamo s pomočjo hidravličnih in ekscentričnih stiskalnic. Ne ponujamo vam le storitev stiskanja in preoblikovanja - odločite se lahko tudi za izdelavo in predelavo izdelkov na CNC strojih.